Huis > H > Hoe Maak Ik Mijn Computer Stiller?

Hoe maak ik mijn computer stiller?

Dan gaan we nu kijken naar individuele componenten om lawaai te verminderen:

  1. Verlaag de snelheid van de fans.
  2. Verwissel de fans in je kast.
  3. Vervang de voeding.
  4. Vervang de koeler.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waarom maakt mijn laptop een piepend geluid?

In de regel is dit niets ernstigs. Het omzetten van wisselspanning van het lichtnet naar gelijkspanning voor de laptop gaat vaak gepaard met het maken van een hoog frequente toon. Wanneer het piepen steeds harder wordt kan dit duiden op slijtage van de spoelen. Dienovereenkomstig, hoelang kan je een laptop aan laten staan? Ook kun je in je configuratiescherm aanpassen dat de laptop niet op stand-by gaat bij het dichtklappen van het scherm bij energiebeheer of je moet 24 uur per dag wakker zijn.

Kan je je computer aan laten staan?

Ja, u kunt uw computer aan laten staan. Het is niet nodig om hem uit te zetten, tenzij u er problemen mee ondervindt of voor langere tijd afwezig bent. Dus, kun je een computer aan laten staan? Ja, u kunt een computer aan laten staan. Er zijn echter enkele factoren waarmee u rekening moet houden wanneer u beslist of u uw computer aan of uit laat staan. Bijvoorbeeld, als u voor langere tijd niet bij uw computer bent, is het over het algemeen aan te raden hem uit te zetten. Dit komt omdat computers een kleine hoeveelheid elektriciteit gebruiken, zelfs als ze zijn uitgeschakeld, dus het uitschakelen kan helpen om te besparen op uw energierekening. Bovendien, als u zich zorgen maakt over de slijtage van uw computer, kan het uitzetten van de computer wanneer u hem niet gebruikt de levensduur verlengen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Mensen vragen ook: wat moet je doen als je laptop heel heet is?

Een mogelijke oplossing om van een te warme laptop af te komen is door je laptop open te maken en al het stof in de laptop te verwijderen. Dit kun je het beste doen met een compressor die het stof overal wegblaast. Als je zelf niet weet hoe je dat het beste kunt doen, kun je je laptop ook naar een specialist brengen. Hoe warm kan een pc worden? Hoe warm mag een processor worden? Niet hoger dan 70°C, raad ik je aan. Rond de 90°C bereikt de processor zijn limiet, voordat hij zichzelf automatisch uitschakelt om onherstelbare schade te voorkomen. Een computerkast met een temperatuur van 35°C en een processor die niet hoger klimt dan 50°C is de ideale wereld.

Waarom blaast mijn nieuwe laptop?

Je laptop is gewoon hard aan het werk. Dat je laptop af en toe gaat blazen, is heel normaal. Dit is de interne ventilator die in jouw laptop zit om de processor af te laten koelen wanneer deze te warm wordt. Dienovereenkomstig, hoe zorg je ervoor dat je pc minder geluid maakt? Er zijn een paar dingen die je kunt doen om je pc minder lawaai te laten maken. Een daarvan is ervoor te zorgen dat je PC goed geventileerd is. Als je PC niet goed geventileerd is, dan zullen de ventilatoren harder moeten werken om de componenten af te koelen, en dit zal meer lawaai maken. Wat je ook kunt doen is stillere componenten gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld een stillere CPU ventilator of een stillere kastventilator gebruiken. Tenslotte kun je geluiddempende materialen gebruiken om het geluid van je PC te verminderen.

Wat moet je doen als je computer een raar geluid maakt?

Als uw computer een vreemd geluid maakt, is het eerste wat u moet doen proberen de bron van het geluid te identificeren. Als het geluid van de ventilator komt, kan het zijn dat de ventilator vuil is en schoongemaakt moet worden. Als het geluid van de harde schijf komt, kan het zijn dat de schijf defect is en vervangen moet worden. Als het geluid van de voeding komt, kan het zijn dat de voeding defect is en vervangen moet worden. Als u de bron van het geluid niet kunt identificeren, of als het geluid uit meerdere bronnen komt, kunt u de computer het beste naar een gekwalificeerde technicus brengen voor een diagnose en reparatie.

Door Faludi Tacdol

Vergelijkbare artikelen

Waarom los toetsenbord? :: Is het normaal dat je laptop warm wordt?
Handige links