Huis > W > Wat Is Mijn Alias?

Wat is mijn alias?

Een alias is een extra e-mailadres dat is gekoppeld aan uw Outlook.com-account. Voor een alias worden hetzelfde postvak, dezelfde lijst met contactpersonen en dezelfde accountinstellingen gebruikt als voor het primaire e-mailadres.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Men kan zich ook afvragen: hoeveel aliassen kun je maximaal aanmaken voor een e-mailadres?

U kunt maximaal 400 aliassen maken voor een gebruiker. Hoe maak ik een alias aan in Gmail? Volg deze stappen om een ander adres te kiezen.

  1. Open Gmail op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen.
  3. Klik op het tabblad Accounts en import of Accounts.
  4. Klik in het gedeelte 'Mail verzenden als' op Gegevens bewerken naast je e-mailadres.
  5. Klik op Een ander antwoordadres opgeven.
  6. Voeg een antwoordadres toe.

Hoe werkt een e-Mailalias?

Een e-mail alias is een manier om e-mail te sturen naar een groep mensen door één enkel e-mailadres te gebruiken. Wanneer u een e-mail naar een alias stuurt, wordt deze bij iedereen in de groep bezorgd.
E-mail aliassen worden aangemaakt door een "plusteken" (+) en een uniek woord of zin toe te voegen na het e-mailadres van de gebruiker. Als de alias bijvoorbeeld "verkoop" is en het e-mailadres van de gebruiker is "[email protected]", dan wordt het e-mailadres "[email protected]" de alias.
Wanneer een e-mail wordt gestuurd naar de alias, wordt de e-mail afgeleverd bij alle gebruikers in de groep. Het "plusteken" en alles wat erna komt, wordt door het e-mailsysteem genegeerd. Bovendien, wat is het verschil tussen een email account en een e-mailadres? Een e-mailaccount is een dienst waarmee u e-mail kunt verzenden en ontvangen. Een e-mailadres is een unieke identificatiecode voor een e-mailaccount.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Wat vul je in bij alias?

(Algemeen = Een andere naam, waaronder iemand bekend is). Voorbeeld: "Don Diego de la Vega alias Zorro". In samenhang met E-mailadressen: een ander e-mailadres waarvan alle e-mails in hetzelfde postvak bezorgd worden als in het hoofdadres. Hoe maak ik een alias in Hotmail? Hotmail alias aanmaken

  1. Open je Hotmail account.
  2. Klik rechtsboven - naast je naam - op het wiel-icoon.
  3. Klik op Opties.
  4. Klik op Aliassen - primaire alias beheren of kiezen.
  5. Microsoft wil je nu een bevestigingscode sturen, en zal vragen naar het e-mailadres (of telefoonnummer) dat je hiervoor hebt opgegeven.

Wat dit betreft, wat is een alternatief e-mailadres?

Een aanvullend e-mailadres dat u kunt gebruiken om in te loggen op uw Google-account. Hoeveel mailboxen in Outlook? In Outlook kun je maximaal 10.000 e-mailaccounts en hun bijbehorende mappen toevoegen. Dit betekent dat je in totaal 10.000 e-mailadressen kunt beheren in Outlook.

Vervolgens, hoe maak je een alias?

Aliases kunnen worden aangemaakt met de alias commando. Dit commando heeft twee opties, -l en -p. De -l optie gebruikt een bestaande map als een alias. De -p optie maakt een nieuwe map aan voor de alias.

Door Matheson

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel aliassen in Gmail? :: Wat is een secundair e-mailadres?
Handige links