Huis > W > Wat Is Grappig Om Tegen Siri Te Zeggen?

Wat is grappig om tegen Siri te zeggen?

Grappige Siri commando's en vragen

  • "Kun je beatboxen" "Wat vind jij van Pokémon Go?" "Ik ben je vader!"
  • "Waarom heeft Apple jou gemaakt?" "Kun je gedachten lezen?"
  • "Wat is de betekenis van leven?" "Wat betekent Siri"
  • "Raad eens" "Heb je huisdieren?"
  • "Plan een route naar het einde van de wereld" "Voorspel mijn toekomst"

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je je telefoon beschermen tegen hackers?

Deze tips helpen u uw telefoon veilig te houden. Let op wat de app vraagt. Als je mijn telefoon of apparaat wilt vinden, stel het dan in. Leg je wachtwoorden in een kluis. Twee-staps-verificatie is nodig voor apps. Het is een goed idee om voorzichtig te zijn met openbare wi-fi netwerken.

Hoe maak je Siri gek?

Je kunt Siri overstuur maken aan de hand van beledigingen, ongemakkelijke vragen en simpelweg vreemde vragen. Druk simpelweg op de Siriknop op je telefoon, maak enkele ongepaste opmerkingen en geniet van het gelach dat volgt. Hoe laat je Siri zeggen wat je wilt? Siri activeren met je stem

  • Zeg "Hé, Siri" en stel Siri een vraag of geef Siri een opdracht. Zeg bijvoorbeeld iets als "Hé, Siri, wat voor weer wordt het vandaag?" of "Hé, Siri, zet een wekker voor 8 uur."
  • Om Siri een andere vraag te stellen of een andere opdracht te geven, zeg je "Hé, Siri" of tik je op .

Welke Commandos kent Siri?

Siri kent verschillende commando's, waaronder "Hé Siri, wat voor weer is het vandaag?" en "Hé Siri, zet een timer voor twee minuten". Siri kent echter geen commando's die specifiek betrekking hebben op commando's. Mensen vragen ook: wat is de echte naam van siri? De echte naam van Siri is Siri Digital Assistant. Siri is een softwaretoepassing die werkt als een digitale assistent om gebruikers te helpen met taken zoals het instellen van alarmen, het versturen van berichten en het voeren van telefoongesprekken.

Gerelateerde artikelen

Kan een Apple AirTag tegen water?

De AirTag is waterbestendig ondanks het feit dat hij gemakkelijk te openen is. Het apparaat kan tot dertig minuten in een meter diep water liggen.

Vervolgens, wat moet je niet zeggen tegen siri?

Ja, Siri reageert hilarisch op vragen als 'Heb je huisdieren?' en 'Wanneer vergaat de wereld?' , maar '108' inspreken is een absolute afrader. Wat zijn grappige vragen? 20 grappige vragen om te stellen aan je vrienden

Als je een nieuwe wet zou invoeren, welke zou dat dan zijn? Wat is jouw ultieme guilty pleasure? Wanneer je volgend jaar terugkijkt naar je genomen foto's, wat staat er dan zeker op? Welk smoesje heb jij de afgelopen tijd gebruikt om onder dingen uit te komen?

Waarom is Siri gevaarlijk?

Siri, de slimme spraakassistent op de iPhone 4S, lijkt nu eenzelfde lot beschoren. Dr Albow, een Amerikaanse psychiater die de aandacht van het niet sensatieschuwe FOX News heeft weten te vangen, beweert dat Siri psychologisch net zo gevaarlijk is voor kinderen als gewelddadige videospelletjes en wiet. Vervolgens, hoe heet de siri van android? De Siri van Android heet Google Now. Het is een spraakgestuurde assistent waarmee gebruikers taken kunnen uitvoeren zoals het instellen van alarmen, het verkrijgen van routebeschrijvingen en het versturen van berichten. Het kan ook vragen beantwoorden als "Hoe is het weer vandaag?" of "Wat is de hoofdstad van Frankrijk?".

Kun je Siri een andere naam geven?

Ja, je kunt Siri hernoemen. Hier zijn de stappen:
1. Open de Instellingen-app op je iPhone of iPad.
2. Tik op Siri & Zoeken.
3. Tik op Siri Voice.
4. Tik op Mijn stem.
5. Tik op Aanpassen.
6. Tik op de naam die u voor Siri wilt gebruiken.

Door Rabbi

Vergelijkbare artikelen

Welke spelletjes kan je spelen zonder wifi? :: Hoe kan je een liedje downloaden?
Handige links