Huis > H > Hoe Zie Ik Al Mijn Berichten Op Mijn Tijdlijn?

Hoe zie ik al mijn berichten op mijn tijdlijn?

Je vindt al je berichten op je profielpagina, waar je kan komen door in het hoofdscherm van Facebook linksboven op je eigen naam te klikken. Bij het bericht waar je wil aanpassen wie het kan zien, klik je weer op de drie puntjes rechtsboven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waarom kan ik de tijdlijn van mijn vriend niet zien?

Misschien sta je op de lijst voor niet-toegankelijke personen. Het kan ook dat je vriend deze berichten of foto's heeft verwijderd. Vraag een wederzijdse vriend om hulp. Kan deze bepaalde berichten en foto's wel zien terwijl jij ze niet ziet, dan is de kans groot dat je op de 'zwarte lijst' staat. Hoe verwijder ik oude berichten? oudeberichtenverwijderenBerichten

Tik op elk gesprek dat u wilt archiveren of verwijderen en houd dit vast.

  1. Archiveren: Tik op Archiveren.
  2. Alles markeren als gelezen: Tik op Meer.
  3. Verwijderen: Tik op Verwijderen.

En nog een vraag, hoe kun je je tijdlijn verwijderen?

De beste manier om uw tijdlijn te verwijderen is door in te loggen op uw account en naar de instellingenpagina te gaan. Op de instellingen pagina is er een optie om uw account te verwijderen. Zodra u uw account verwijdert, wordt uw tijdlijn permanent verwijderd. Hoe kan ik mijn tijdlijn verwijderen? Als je je tijdlijn wilt verwijderen, moet je eerst alle berichten op je tijdlijn verwijderen. Om dit te doen, ga je naar je profiel en klik je op de post. Vanaf daar klikt u op de knop "Verwijderen". Zodra al uw berichten zijn verwijderd, is uw tijdlijn verdwenen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe feliciteer je iemand die vader is geworden?

Traditionele wens als geboorte felicitatie

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Naam! We hopen dat alles goed is gegaan en wensen jullie heel veel geluk samen! Hoera, Naam is geboren! Van harte gefeliciteerd.
Hoe feliciteer je iemand in straattaal? Goedkeuring geven. Als je het tof vindt wat iemand doet of zegt, kun je dat bevestigen door aight (spreek uit ajt) te zeggen. Bijvoorbeeld als je zoon thuiskomt van voetbal en vertelt dat hij gescoord heeft, dan zeg jij heel soepel: 'Aight! '

Hoe feliciteer je iemand grappig?

Grappige teksten om te feliciteren

  • Eindelijk jarig, krijg je een …
  • 50 jaar krijg je een sigaar.
  • Jarig, dat is niet karig.
  • Voor een twee jarige lieve meid. Heel veel cadeautjes en gezelligheid. Vandaag is alles mooi versierd. Omdat jij je verjaardag viert.
Wat zet je op een sterkte kaartje? Er zijn veel verschillende manieren om een krachtkaart te ontwerpen, maar over het algemeen zult u de volgende informatie willen opnemen:
- De naam en/of het logo van uw bedrijf of organisatie
- De naam van het product of de dienst die u promoot
- Een tagline of slogan voor uw product of dienst
- Een lijst met kenmerken en voordelen voor uw product of dienst
- Een oproep tot actie, zoals "Bel nu voor een gratis consult!".
- Uw contactgegevens, inclusief telefoonnummer, website en social media handles

Je kunt ook vragen hoe gratis kaartjes versturen?

Er zijn een paar manieren om gratis kaarten te versturen. Eén manier is het gebruik van een gratis online kaartendienst zoals eCardica.com. Een andere manier is om een website te vinden die gratis printbare kaarten aanbiedt, zoals FreePrintableGreetingCards.net. Tenslotte kun je zelf kaarten maken met karton, een schaar en een printer.

Door Madel

Vergelijkbare artikelen

Welke vragen kun je stellen aan Siri? :: Hoe kom ik aan mijn DigiD gebruikersnaam?
Handige links