Huis > H > Hoe Geef Je Een Tabel Een Titel In Excel?

Hoe geef je een tabel een titel in Excel?

Een grafiektitel handmatig toevoegen

  1. Klik ergens in de grafiek waaraan u een titel wilt toevoegen.
  2. Klik op het tabblad Indeling in de groep Labels op Grafiektitel.
  3. Klik op Gecentreerde overlay-titel of op Boven grafiek.
  4. Typ de gewenste tekst in het tekstvak Grafiektitel dat in de grafiek verschijnt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dienovereenkomstig, wat voor soort diagrammen zijn er?

Verschillende diagrammen

  • grafieken.
  • diagrammen.
  • lijndiagram.
  • staafdiagram.
  • histogram.
  • cirkeldiagram.
  • beelddiagram.
  • steelbladdiagram.
Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een formule? Er zijn eigenlik twee manieren om zelf een formule te maken. Eerst moet je beslissen wat je y noemt en wat x. Meestal staat dat in de opdracht. Als de vraag is "Maak een formule voor P" of "stel een functievoorschrift op voor Z", dan betekent dat automatisch dat P of Z de y van je formule is.

Daarvan, hoe maak ik een grafiek met 2 assen?

Er zijn een paar verschillende manieren om een grafiek met twee assen te maken. Eén manier is om een softwareprogramma als Excel te gebruiken. Een andere manier is om een grafische rekenmachine te gebruiken. Tenslotte kun je een grafiek ook met de hand maken. Hoe maak je een staafdiagram? Er zijn een paar stappen om een staafdiagram te maken. Eerst moet u de gegevens verzamelen die u in de grafiek wilt weergeven. Zodra je de gegevens hebt, moet je de schaal voor de grafiek bepalen. De schaal bepaalt de grootte van de balken. Zodra je de gegevens en de schaal hebt, kun je beginnen met het maken van de grafiek. U moet balken maken voor elk gegevenspunt en elke balk labelen met het bijbehorende gegevenspunt. Vervolgens kunt u een titel en labels toevoegen aan de assen van de grafiek.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Hoe maak je een grafiek in Excel 2016?

Selecteer de gegevens die u wilt gebruiken om een grafiek te maken. Klik op Invoegen > Aanbevolen grafieken. Schuif op het tabblad Aanbevolen grafieken door de lijst met grafieken die worden aanbevolen voor uw gegevens en klik op een grafiek om te zien hoe de gegevens eruit komen te zien. Welke grafieken in Excel? Wanneer welke grafiek of diagram in Excel toepassen?

  • Cirkeldiagram. Een cirkeldiagram wordt ook wel een taartdiagram of een schijfdiagram genoemd.
  • Kolomdiagram.
  • Staafdiagram.
  • Lijndiagram.
  • Gestapelde kolom -of staafdiagram.
  • Spreidingdiagram.
  • Beldiagram.

Dienovereenkomstig, hoe heet een taartpunt in een cirkeldiagram?

Cirkeldiagram = Synoniem: sectordiagramIn een cirkeldiagram worden de uitkomsten van een variabele weergegeven door de sectoren van een cirkel (`taartpunten`). Sectordiagram = Synoniem: cirkeldiagramIn een cirkeldiagram worden de uitkomsten van een variabele weergegeven door de sectoren van een cirkel (`taartpunten`). Hoeveel grafieken zijn er? Er zijn een oneindig aantal grafieken.

Wat is een misleidende grafiek?

Een misleidende grafiek is een grafiek die de gegevens die hij zou moeten weergeven niet nauwkeurig weergeeft. Dit kan om verschillende redenen gebeuren, zoals onjuiste etikettering, onjuiste schaling of het weglaten van belangrijke informatie. Misleidende grafieken kunnen worden gebruikt om mensen opzettelijk te misleiden, of ze kunnen gewoon het gevolg zijn van fouten. Hoe dan ook, ze kunnen zeer verwarrend zijn en het moeilijk maken om de weergegeven gegevens te begrijpen.

Door Ballinger

Vergelijkbare artikelen

Wat voor soorten grafieken zijn er? :: Hoe maak je een lijngrafiek?
Handige links