Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Foto's Verwijderen Van Iphone?

Waarom kan ik geen foto's verwijderen van iPhone?

ga naar instellingen-icloud-foto's (op je iPhone) en kijk of mijn foto stream uitstaat zo niet zet het uit als het goed is moet het dan opgelost zijn. Succes! Wanneer je op je iPhone in instellingen/iCloud/ iCloud-fotobibliotheek uitzet, moet het ook lukken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe Selecteer je alle foto's in iCloud?

Dat kan op alle apparaten, maar de gemakkelijkste manier om dat te doen, is via de Mac.

  1. Open de Foto's-app.
  2. Kies in het paneel links voor 'Bibliotheek'.
  3. Toets Cmd+A om alle foto's en video's te selecteren.
  4. Ctrl-klik op een van de geselecteerde foto's en kies 'Verwijder … onderdelen'.
Hoe kan ik alles verwijderen van mijn iPhone? Alle inhoud en instellingen van je iPhone wissen
  1. Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Zet over of stel iPhone opnieuw in'.
  2. Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen'.

Je kunt ook vragen hoe kun je foto's uit icloud verwijderen?

Er zijn een paar manieren om foto's uit iCloud te verwijderen:
Vanuit de app Foto's: selecteer de foto of video die u wilt verwijderen, tik op het prullenbakpictogram en tik vervolgens op Foto verwijderen.
-Vanuit iCloud.com: selecteer de foto of video die u wilt verwijderen, klik op het prullenbakpictogram en vervolgens op Verwijderen.
Vanuit de app Instellingen: ga naar iCloud > Foto's en tik op de schakelaar naast iCloud Fotobibliotheek om deze uit te schakelen. Hierdoor worden alle foto's en video's uit iCloud verwijderd. Dus, waar blijven verwijderde foto's iphone? Als u een foto van uw iPhone verwijdert, verdwijnt deze niet helemaal. In plaats daarvan wordt hij verplaatst naar een tijdelijke map genaamd het album Onlangs verwijderd. De foto blijft 30 dagen in deze map voordat hij definitief wordt verwijderd.

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Hoe haal je verwijderde foto's terug?

Als je verwijderde foto's op een SD-kaart staan, kun je een tool als Recuva gebruiken. Andere software werkt min of meer op dezelfde manier. Hoe kan ik meerdere foto's tegelijk selecteren? Met de sneltoets CNTRL+A selecteer je alle foto's. Hou vervolgens de SHIFT toets ingedrukt en selecteer met de muis de foto's die je niet wilt selecteren. Je kan het ook omgekeerd door: hou de SHIFT toets ingedrukt en selecteer de foto's die je wilt toevoegen aan een map of fotoalbum.

Hoe kom ik bij mijn foto's in de cloud?

Toegang tot iCloud-foto's

  1. Open de app Foto's.
  2. Tik op het tabblad 'Bibliotheek' om uw foto's te bekijken.
  3. Tik op het tabblad 'Albums' om 'Mijn albums', 'Gedeelde albums', 'Personen en plaatsen', 'Mediatypen' en 'Hulpprogramma' te zien. U kunt ook meer lezen over materiaal dat u deelt met anderen.
Hoe zet ik foto's van mijn iPhone in de cloud? Om foto's van je iPhone in de cloud op te slaan, moet je eerst een cloudopslagaccount aanmaken bij een cloudopslagprovider, zoals iCloud of Dropbox. Vervolgens kun je de app van de provider openen op je iPhone en de foto's selecteren die je wilt uploaden. Er zal een optie zijn om de foto's naar je cloudopslagaccount te uploaden; als je deze optie selecteert, zullen de foto's van je iPhone in de cloud worden opgeslagen.

Wat gebeurt er als ik terugga naar fabrieksinstellingen?

Als je de fabrieksinstellingen herstelt, gebeuren er twee dingen: je verwijdert alle inhoud en instellingen die je op je apparaat hebt aangebracht, en je installeert de originele software die op het apparaat stond toen je het kocht.

Door Ruffina

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je een iPhone resetten zonder Apple ID? :: Hoe selecteer ik een tekst?
Handige links