Huis > H > Hoe Mac Verbinden Met Chromecast?

Hoe Mac verbinden met chromecast?

ChromecastMac

Je stuurt een bestand in dit geval van je Mac (bron) naar de Chromecast (doel).

  1. Open de Chrome-browser.
  2. Druk rechts bovenin op de drie puntjes voor de instellingen.
  3. Selecteer in dit menu de optie Casten…

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je twee boxen met elkaar verbinden?

De PartyUp app heeft de mogelijkheid om meer dan één speaker aan te sluiten. De PartyUp app is een nieuwe gratis app-functie van Ultimate Ears. De nieuwe functie maakt het mogelijk om naar muziek te luisteren via meer dan één speaker.

Wat dit betreft, kan airplay niet aanzetten macbook?

Zorg ervoor dat uw met AirPlay compatibele apparaten zijn ingeschakeld en zich dicht bij elkaar bevinden. Controleer of de apparaten zijn bijgewerkt naar de nieuwste software en zich op hetzelfde wifinetwerk bevinden. Herstart de apparaten die u wilt gebruiken met AirPlay of synchrone weergave. Bovendien, hoe kan je airplay aanzetten? Maar hoe kan je Airplay inschakelen op een iPad? Veeg vanuit de onderkant van het scherm met een vinger naar boven. In het menu dat verschijnt is nu de optie 'Synchrone weergave' zichtbaar. Druk hierop om Airplay aan te zetten.

Dienovereenkomstig, hoe werkt chromecast met apple?

Chromecast is een apparaat waarmee u media van uw computer of telefoon naar uw tv kunt streamen. Er zijn twee manieren om Chromecast met Apple-apparaten te gebruiken:
1. Gebruik de Chromecast-app voor iOS:
Download de gratis Chromecast-app uit de App Store.
Verbind uw iOS-apparaat met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als uw Chromecast-apparaat.
Open de app en tik op het Cast-pictogram.
Tik op het apparaat waarnaar u wilt casten.
Tik op de video of audio die u wilt casten.
De video of audio begint te spelen op je tv.
2. Gebruik AirPlay:
Zorg ervoor dat je Chromecast-apparaat en Apple-apparaat verbonden zijn met hetzelfde Wi-Fi-netwerk.
Open de video of audio die u wilt casten.
Tik op het AirPlay-pictogram.
Tik op het apparaat waarnaar u wilt casten.
De video of audio wordt afgespeeld op uw tv. Hoe streamen van iPhone naar MacBook? Er zijn een paar verschillende manieren om te streamen van iPhone naar MacBook:
1. Gebruik AirPlay:
Met AirPlay kun je draadloos audio en video streamen van je iPhone naar je MacBook. Om AirPlay te gebruiken, zorg je ervoor dat zowel je iPhone als je MacBook verbonden zijn met hetzelfde Wi-Fi-netwerk. Open vervolgens op je iPhone het programma waarvan je wilt streamen en tik op het AirPlay-pictogram. Selecteer in het AirPlay-menu uw MacBook.
2. Gebruik een Lightning-naar-USB-camera-adapter:
Als je een Lightning to USB Camera Adapter hebt, kun je je iPhone met een Lightning-kabel op je MacBook aansluiten. Zodra de iPhone is aangesloten, open je het programma waarvan je wilt streamen en selecteer je je MacBook als uitvoerapparaat.
3. Gebruik een app van derden:
Er zijn een aantal apps van derden waarmee je kunt streamen van iPhone naar MacBook. Enkele van deze programma's zijn Reflector, AirServer en X-Mirage.

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 telefoon?

Ga naar het beginscherm van je iPad of iPhone om de twee paar AirPods met elkaar te verbinden. Haal je AirPods Max uit de Smart Case en houd deze binnen 60 seconden in de buurt van je apparaat. Er zal een animatie verschijnen. Volg de instructies als je de schermen leest.

Heeft MacBook Air AirPlay?

Stappen om AirPlay te activeren op een Macbook Air-apparaat

Nadat u zowel uw apparaat als uw apparaat met succes hebt verbonden Macbook Air naar hetzelfde netwerk Wi-Fi, je ziet dan deicoon AirPlay in de menubalk Apple die zich bovenaan uw scherm bevindt.
Hoe werkt AirPlay2? Hoe werkt Apple AirPlay 2? Bij Apple AirPlay2 streamt je smartphone rechtstreeks naar je tv, ook als je YouTube-filmpjes bekijkt. Dat betekent vaak (maar niet altijd) dat je je smartphone niet kunt gebruiken voor andere dingen, maar anderzijds heb je er geen internettoegang voor nodig.

Bovendien, wat heb je nodig voor airplay?

Daarvoor heb je HomePod, Apple TV, AirPlay 2 compatibele luidsprekers of een slimme televisie nodig. Zoek naar het AirPlay muziek icoontje in de app, het lockscreen of control center en kies de speakers of hoofdtelefoon waar je het geluid op af wil spelen. Dienovereenkomstig, hoe kun je streamen naar tv? Om naar tv te kunnen streamen, hebt u een streamingapparaat nodig, zoals een Roku of Chromecast. Zodra u uw apparaat hebt ingesteld, moet u het op uw tv aansluiten. Zodra het is aangesloten, kunt u inhoud van uw computer of telefoon naar uw tv streamen.

Hoe koppel ik mijn iPhone aan mijn Samsung tv?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw iPhone met uw Samsung TV kunt koppelen. Eén manier is om een Samsung TV afstandsbediening app voor iPhone te gebruiken. Met deze app kunt u uw tv bedienen met uw iPhone.
Een andere manier om je iPhone met je Samsung TV te koppelen is door de Samsung Smart View app te gebruiken. Met deze app kun je het scherm van je iPhone spiegelen op je Samsung TV.
Tot slot kun je ook AirPlay gebruiken om je iPhone met je Samsung TV te koppelen. Hiervoor moet je ervoor zorgen dat je Samsung TV verbonden is met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als je iPhone. Is je Samsung TV eenmaal verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als je iPhone, dan kun je AirPlay-materiaal van je iPhone naar je Samsung TV sturen.

Door Drucill

Vergelijkbare artikelen

Hoe stream ik Apple TV naar Chromecast? :: Hoe sluit ik een monitor aan op mijn MacBook?
Handige links