Huis > H > Hoe Voeg Je Een Tweede Mail Toe Op Iphone?

Hoe voeg je een tweede mail toe op Iphone?

E-mailaccount handmatig instellen

  1. Voer je gegevens in.
  2. Navigeer naar 'Instellingen' en tik op 'Mail'
  3. Kies hier voor 'Accounts'
  4. Tik op 'Nieuwe account.
  5. Kies voor 'Andere'
  6. Selecteer 'Voeg e-mailaccount toe'
  7. Voer je gegevens in.
  8. Navigeer naar 'Instellingen' en tik op 'Mail'

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Welke mailadressen gebruikt Apple?

Tijdens het registreren van je iPhone, iPad, iPod, Mac, het aanmaken van een iCloud account of bij de registratie van een App Store account heb je een Apple ID nodig. Deze is vaak een Apple e-mailadres, denk hierbij aan een @me.com of @icloud.com. Wat is de email van iCloud? Met Mail op iCloud.com kun je e-mailberichten zowel versturen als ontvangen vanaf je iCloud Mail-account met een webbrowser. Als je iCloud+ hebt, kun je ook e-mail versturen en ontvangen vanaf een aangepast e-maildomein (niet beschikbaar in alle landen of regio's).

Wat is mijn Apple ID gebruikersnaam?

Uw Apple ID-gebruikersnaam is het e-mailadres waarmee u zich aanmeldt bij alle Apple diensten, waaronder de App Store, iTunes Store, iCloud, iMessage, FaceTime en meer. Wat dit betreft, hoe weet je of je een virus hebt iphone? Er zijn een paar manieren om te zien of uw iPhone een virus heeft. De eerste manier is te zoeken naar ongewoon gedrag. Als uw iPhone plotseling dingen doet die hij niet eerder heeft gedaan, of als hij dingen doet die u niet wilt dat hij doet, dan is het mogelijk dat hij een virus heeft. Een andere manier om te weten of uw iPhone een virus heeft, is te zoeken naar ongewone apps. Als je apps ziet die je niet herkent, of die je niet hebt geïnstalleerd, dan is het mogelijk dat je iPhone een virus heeft. Ten slotte kunt u controleren op een virus door te kijken naar ongewone activiteit op de batterij van uw iPhone. Als je batterij ongewoon snel leeg raakt, of als hij warm wordt terwijl dat niet zou moeten, dan is het mogelijk dat je iPhone een virus heeft.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe kom ik erachter of mijn iPhone gehackt is?

Malware kun je op je iPhone krijgen door bijvoorbeeld onvoorzichtig surfgedrag, phishing e-mails of openbare USB-oplaad punten. Hackers zorgen er zo voor dat er een programmaatje wordt geïnstalleerd waarmee ze je camera kunnen bedienen. Dus, hoe weet je of je een virus hebt op je iphone? Nee, er zijn geen iPhone-virussen. Hoewel iPhones over het algemeen minder vatbaar zijn voor malware dan Android-systemen, zijn er andere beveiligingsrisico's waartegen u uw telefoon moet beschermen.

Wat gebeurt er als je uitlogt bij Apple ID?

Wanneer u uitlogt, worden alle gegevens van uw apparaat verwijderd die in iCloud worden bewaard, maar blijven ze wel in iCloud staan. Voordat u uitlogt, wordt u gevraagd of u een kopie van deze informatie op uw apparaat wilt bewaren. Trouwens, hoe inloggen met andere apple id? Er zijn een paar manieren om in te loggen met een andere Apple ID:
1. Als u meerdere Apple ID's heeft, kunt u met elk van hen inloggen in de App Store of iTunes Store.
2. Als u een iPhone, iPad of iPod touch met iOS 7 of hoger hebt, kunt u Family Sharing gebruiken om inhoud te delen met gezinsleden die een eigen Apple ID hebben.
3. Als u een Apple TV (derde generatie of later) hebt, kunt u zich bij de App Store of iTunes Store aanmelden met elke Apple ID die u bij die Apple TV gebruikt.

Dienovereenkomstig, hoe verwijder ik mijn apple id van mijn iphone?

Er zijn twee manieren om je Apple ID van je iPhone te verwijderen. De eerste manier is om naar Instellingen > iCloud te gaan en op de knop Account verwijderen te tikken. De tweede manier is om naar Instellingen > Algemeen > Reset te gaan en op de knop Wis alle inhoud en instellingen te tikken.

Door McGean Aponte

Vergelijkbare artikelen

Hoe haal ik Mail uit Archief? :: Hoe kan ik mail kopiëren?
Handige links