Huis > W > Waarom Kan Ik Mijn Mails Niet Verwijderen?

Waarom kan ik mijn mails niet verwijderen?

Kun je inkomende berichten in je e-mailpostvak niet meer verwijderen of verplaatsen? Dan is je postvak waarschijnlijk vol. Dit probleem kan optreden bij het gebruik van IMAP via e-mailsoftware als Outlook of Thunderbird en bij het gebruik van STRATO Webmail.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe verwijder je definitief een email?

Berichten verwijderen

  1. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Open het bericht. Als je in je inbox wilt blijven, tik je op de letter of foto naast het bericht.
  3. Tik op Verwijderen .
Daarvan, hoe mail verwijderen zonder te openen? Met behulp van de toets combinatie alt⌥ + delete kun je namelijk een email verwijderen zonder dat de opvolgende email automatisch wordt geopend. De email blijft ongelezen en in plaats van de opvolgende e-mail wordt er een leeg berichten venster getoond.

Hoe kan ik een emailadres verwijderen op mijn iPad?

Open de app Instellingen op uw iPad. Tik op "Mail, Contacten, Agenda's". Tik op de account waarvan u het e-mailadres wilt verwijderen. Tik op het veld "Account". Verwijder het e-mailadres dat u wilt verwijderen door op de "X" ernaast te tikken. Men kan zich ook afvragen: kan mail niet verwijderen komt steeds terug? Het antwoord op deze vraag hangt af van de e-maildienst die u gebruikt. Gebruikt u een dienst als Gmail, dan kunt u e-mails verwijderen en worden ze permanent uit uw account verwijderd. Gebruikt u echter een dienst als Yahoo Mail, dan moet u wellicht extra stappen ondernemen om e-mails definitief te verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Vervolgens, hoe postvak in leegmaken?

Schakel het selectievakje boven de berichtenlijst in. Selecteer in het leesvenster Map leegmaken. Uw e-mailberichten worden naar de map Verwijderde Items verplaatst. Opmerking: Als postvak IN met focus is geselecteerd, moet u uw Postvak IN met focus en Andere postvak IN afzonderlijk leeg maken. Dienovereenkomstig, kun je een mail terughalen? Een e-mail terughalen met Verzenden ongedaan maken

Meteen nadat je een bericht hebt verzonden, kun je het bericht weer intrekken: Linksonder zie je Bericht verzonden en een optie Ongedaan maken of Bericht bekijken. Klik op Ongedaan maken.

Wat moet ik doen als mijn mailbox vol zit?

Als je mailbox helemaal vol zit, kun je geen nieuwe mail meer ontvangen. Het is dus belangrijk iets te doen met deze melding. Je kunt inloggen in je webmail en daar oude mails verwijderen. Maar de beste oplossing is het als POP3-account instellen van je e-mailaccount(s) in het mailprogramma op je computer. Daarvan, hoe verwijder ik een email adres uit outlook? Om een e-mailadres uit Outlook te verwijderen, moet u naar het gedeelte "Contacten" gaan en het e-mailadres zoeken dat u wilt verwijderen. Zodra u het e-mailadres hebt gevonden, kunt u er met de rechtermuisknop op klikken en "Verwijderen" selecteren.

Hoe verwijder je alle mails in een keer iPhone?

Om op een iPhone alle e-mails in één keer te verwijderen, moet de gebruiker naar de knop "Bewerken" gaan in de rechterbovenhoek van het scherm wanneer hij zijn inbox bekijkt. Eenmaal in de modus "Bewerken" kan de gebruiker alle e-mails die hij wil verwijderen selecteren door op de lege cirkel links van elke e-mail te tikken. Nadat alle gewenste e-mails zijn geselecteerd, kan de gebruiker op de prullenbak linksonder in het scherm tikken om alle geselecteerde e-mails te verwijderen.

Door Fedora

Vergelijkbare artikelen

Hoe selecteer je alle mails op iPhone? :: Hoe alle mails van 1 afzender verwijderen GMail?
Handige links