Huis > H > Hoe Selecteer Je Alle Mails Op Iphone?

Hoe selecteer je alle mails op iPhone?

Vanaf iOS 13 kun je weer in één keer alle e-mailberichten selecteren en vervolgens verwijderen of verplaatsen. Het enige wat je dan moet doen is je inbox openen, tik bovenin op 'Wijzig' en kies bovenaan voor 'Selecteer alle'. Daarna kun je kiezen voor verplaats of prul.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe verwijder je definitief een email?

Meerdere e-mails verwijderen

Als u niet-overtuigende e-mailberichten wilt selecteren en verwijderen, klikt u op de eerste e-mail, houdt u Ctrl ingedrukt, klikt u op elk e-mailbericht dat u wilt verwijderen en drukt u vervolgens op Delete.
Dienovereenkomstig, hoe haal je een verwijderde mail terug? E-mail terugzetten die uit de map Verwijderde items is verwijderd

  1. Selecteer in het linkerdeelvenster de map Verwijderde items.
  2. Bovenaan de berichtenlijst, selecteert u Items die uit deze map zijn verwijderd herstellen.
  3. Selecteer de items die u wilt terugzetten en kies Herstellen.

Waarom kan ik mijn Mail niet verwijderen?

Er zijn een paar redenen waarom u uw Mail niet kunt verwijderen. Eén reden kan zijn dat je geen toestemming hebt om de mail te verwijderen. Een andere reden kan zijn dat de Mail vergrendeld is. Hoe alle mails verwijderen op smartphone? Om alle mails op uw smartphone te verwijderen, moet u toegang krijgen tot uw e-mailaccount via de e-mailapp op uw telefoon. Zodra u zich hebt aangemeld, moet u op het pictogram "Menu" tikken, dat zich meestal in de linkerbovenhoek van het scherm bevindt. In het menu dat verschijnt, tikt u op "Instellingen". In het menu Instellingen tikt u op de optie "Accounts". Dit toont een lijst met alle e-mailaccounts die op uw telefoon zijn ingesteld. Zoek het e-mailaccount waarvan u alle e-mails wilt verwijderen, en tik op het pictogram "Prullenbak" ernaast. Hierdoor worden alle e-mails van dat account verwijderd.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Je kunt ook vragen hoe mail verwijderen zonder te openen?

In de meeste gevallen volsstaat om het bericht te markeren (dus NIET 'openen'!) en dan met de rechtermuisknop te klikken en voor verwijderen te kiezen, of te kiezen voor Verplaatsen naar de prullenmand. Trouwens, kun je een mail terughalen? Een e-mail terughalen met Verzenden ongedaan maken

Meteen nadat je een bericht hebt verzonden, kun je het bericht weer intrekken: Linksonder zie je Bericht verzonden en een optie Ongedaan maken of Bericht bekijken. Klik op Ongedaan maken.

Je kunt ook vragen wat moet je doen als je mailbox vol is?

Als je mailbox helemaal vol zit, kun je geen nieuwe mail meer ontvangen. Het is dus belangrijk iets te doen met deze melding. Je kunt inloggen in je webmail en daar oude mails verwijderen. Maar de beste oplossing is het als POP3-account instellen van je e-mailaccount(s) in het mailprogramma op je computer. Kan ik wat in de prullenbak verwijderd is terug halen? Ja, u kunt terughalen wat in de prullenbak is verwijderd. Hiervoor moet u de prullenbak op uw computer openen. Zodra u de prullenbak hebt geopend, kunt u alle verwijderde items bekijken. Van hieruit kunt u de items selecteren die u wilt herstellen.

Kan je definitief verwijderde mails terughalen Gmail?

Gmail biedt twee verschillende soorten verwijdering: archivering en permanente verwijdering. Wanneer u een e-mail archiveert, wordt deze verplaatst naar een nieuwe map genaamd "Alle e-mail". Wanneer u daarentegen een e-mail definitief verwijdert, wordt deze uit uw postvak verwijderd en kan niet meer worden hersteld.

Door Clovis Roskovensky

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik een opgeslagen mail terug? :: Waarom kan ik mijn mails niet verwijderen?
Handige links