Huis > W > Waar Vind Ik Een Opgeslagen Mail Terug?

Waar vind ik een opgeslagen mail terug?

Outlook-gegevensbestanden (. pst) bevatten uw e-mailberichten, agenda's, contactpersonen, taken en notities. U moet Outlook gebruiken als u met de items in een PST-bestand wilt werken. Als u Outlook-gegevens archiveert, worden de items in een PST-bestand opgeslagen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Mensen vragen ook: waarom kan ik geen mail verwijderen iphone?

E-mails verwijderen van een iPhone, iPad en iPod touch

  • Open Mail en ga naar uw postbus 'Inkomend'.
  • Tik rechtsboven op 'Wijzig' en selecteer de e-mails die u wilt verwijderen afzonderlijk of tik op 'Selecteer alles'.
  • Tik op 'Prullenmand' of 'Archiveer'.
En nog een vraag, waarom kan ik geen berichten verwijderen in mijn outlook? Open Outlook. Klik links bovenin op “Bestand” en vervolgens op “Accountinstellingen” Klik op het e-mailadres waarbij je geen e-mails kan verwijderen. Klik bovenin op de knop “Wijzigen”

Dienovereenkomstig, kan outlook account niet verwijderen?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een Outlook-account niet kunt verwijderen. Controleer eerst of u bent aangemeld bij het juiste account. Als u niet zeker weet bij welk account u bent aangemeld, kunt u dit controleren door naar de instellingenpagina van Outlook te gaan. Als u bij het juiste account bent aangemeld, probeert u het account opnieuw te verwijderen.
Als u nog steeds problemen ondervindt, is het mogelijk dat het account dat u probeert te verwijderen het primaire account van uw Outlook-account is. U kunt een primair Outlook-account alleen verwijderen als u eerst een nieuw primair account maakt. Om dit te doen, meldt u zich aan bij uw Outlook-account en gaat u naar de pagina Accounts-instellingen. Klik op de knop "Account toevoegen" en volg de instructies om een nieuw account aan te maken. Zodra u het nieuwe account hebt gemaakt, zou u het oude account moeten kunnen verwijderen. Dus, hoe kun je meerdere mails tegelijk verwijderen? Er zijn een paar manieren om meerdere e-mails tegelijk te verwijderen. Eén manier is om met de shift-toets een reeks e-mails te selecteren die u wilt verwijderen, en dan op de delete-toets te drukken. Een andere manier is om met de CTRL-toets individuele e-mails te selecteren die u wilt verwijderen, en dan op de delete-toets te drukken.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

En nog een vraag, hoe selecteer je meerdere mails?

Dan kun je ook de Control-toets (CTRL) ingedrukt houden terwijl je met je muis meerdere berichten aanklikt. Wat je ook kunt doen wanneer je al een bericht hebt geselecteerd, is Shift ingedrukt houden terwijl je met je muis op een ander mailtje in de lijst klikt. Zo selecteer je ook meteen alle tussenliggende berichten. Hoe kan ik mijn Gmail opschonen? Optie 1: Gmail opschonen via Zoeken en alleen emails verwijderen van vóór een bepaalde datum. Dus filteren op datum. Optie 2: In één keer oude Gmail mails verwijderen via selecteren van een verzameling mails, per 100, of alle emails wissen. Optie 3: Gmail Prullenbak leeg maken.

Hoe selecteer je meerdere mails in Outlook?

Druk in de weergave Postvak IN lang op het cirkelpictogram van een e-mailbericht of tik hierop om een of meer berichten te selecteren. Wat dit betreft, waarom worden mijn mails automatisch verwijderd? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw mails automatisch worden verwijderd:
1. Het kan zijn dat uw mailprogramma is ingesteld om berichten na een bepaalde tijd automatisch te verwijderen. Dit is een gebruikelijke instelling voor veel mailclients, en kan meestal veranderd worden in de instellingen.
2. Een andere mogelijkheid is dat uw mailaccount is ingesteld om automatisch berichten te verwijderen die ouder zijn dan een bepaald aantal dagen. Dit is ook een veel voorkomende instelling, en kan worden gewijzigd in de instellingen voor uw mailaccount.
3. Het is ook mogelijk dat uw mailaccount is ingesteld om automatisch berichten te verwijderen die als spam zijn gemarkeerd. Dit komt minder vaak voor, maar bij sommige mailaccounts is deze instelling standaard ingeschakeld. U kunt deze instelling meestal wijzigen in de instellingen voor uw mailaccount.
4. Tot slot is het mogelijk dat uw mailaccount is gehackt, en dat de hacker het heeft geconfigureerd om automatisch berichten te verwijderen. Dit komt minder vaak voor, maar het is een mogelijkheid. Als u denkt dat uw account gehackt is, moet u uw wachtwoord wijzigen en tweefactorauthenticatie inschakelen.

Mensen vragen ook: hoe e-mail terughalen in outlook?

Er zijn een paar stappen die u kunt nemen om te proberen uw e-mail in Outlook te herstellen:
Controleer eerst uw map Verwijderde items. Als u de e-mail ziet die u zoekt, kunt u er met de rechtermuisknop op klikken en Verplaatsen > Andere map selecteren. Van hieruit kunt u kiezen naar welke map u de e-mail wilt verplaatsen.
Als u de e-mail niet ziet in uw map Verwijderde items, is de volgende stap om te proberen de e-mail te herstellen van uw e-mailserver. Hiervoor moet u contact opnemen met uw e-mailprovider en hem vragen het bericht voor u op te halen.
Als u Microsoft Outlook gebruikt, kunt u ook proberen de tool Recover Deleted Items te gebruiken. Ga hiervoor naar het tabblad Map en klik op Herstel verwijderde items. Dit opent een nieuw venster waarin u de items kunt selecteren die u wilt herstellen.

Door Goddard

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder ik definitief mails? :: Hoe selecteer je alle mails op iPhone?
Handige links