Huis > W > Waarom Kan Ik Mijn Zoekopdrachten Niet Verwijderen?

Waarom kan ik mijn zoekopdrachten niet verwijderen?

Je Google-account beheren.

Tik bovenaan op Gegevens en personalisatie. Tik onder Activiteitsopties op Je activiteitsopties beheren. Tik onder Web- en app-activiteit, YouTube-geschiedenis of Locatiegeschiedenis op Automatisch verwijderen. Bevestigen om je keuze op te slaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe lang blijven zoekopdrachten bewaard?

Je kunt in een nieuw venster kiezen of gegevens automatisch na 3 of 18 maanden verwijderd worden, of dat je liever zelf kiest wanneer data verwijderd wordt. Alle data die ouder is dan de gekozen instelling wordt automatisch verwijderd zo belooft de internetgigant. Hoe kom ik in mijn geschiedenis? Ga dan eens kijken op Google.com/history, log in op je google-account en vervolgens kan je heel je zoekgeschiedenis terug bekijken in een mooi chronologisch overzicht.

Dus, hoe verwijder ik zoekopdrachten uit google chrome?

Om zoekopdrachten uit Google Chrome te verwijderen, opent u het Chrome-menu en selecteert u "Geschiedenis". Selecteer in het menu "Geschiedenis" de optie "Browsegegevens wissen". Selecteer in het menu "Browsegegevens wissen" de selectievakjes voor de soorten gegevens die u wilt verwijderen, zoals "Zoekgeschiedenis", "Downloadgeschiedenis", "Cookies en andere sitegegevens" en "Gecacheerde afbeeldingen en bestanden". Selecteer ten slotte het tijdsbereik waarvoor u gegevens wilt wissen, zoals "Laatste uur" of "Alle tijd", en klik vervolgens op "Gegevens wissen". Hoe moet je zoekgeschiedenis uitzetten? Elke zoekmachine heeft zijn eigen proces voor het uitschakelen van de zoekgeschiedenis, maar de meeste volgen een vergelijkbaar proces. Hier zijn de stappen voor het uitschakelen van zoekgeschiedenis op de drie populairste zoekmachines:
Google:
1. Log in op uw Google-account.
2. Klik op het pictogram "Instellingen" in de rechterbovenhoek.
3. Scroll omlaag naar het gedeelte "Zoekgeschiedenis" en klik op "Geschiedenis beheren".
4. Klik op de knop "Pauze" naast "Webgeschiedenis".
5. Bevestig dat u uw webgeschiedenis wilt pauzeren door op "Pauze" te klikken.
Bing:
1. Log in op uw Microsoft-account.
2. Klik op het tabblad "Beveiliging".
3. Scroll naar beneden naar de sectie "Privacy" en klik op "Browsegeschiedenis wissen".
4. Selecteer de soorten gegevens die u wilt wissen en klik op "Nu wissen".
Yahoo:
1. Log in op uw Yahoo-account.
2. Klik op het pictogram "Instellingen" in de rechterbovenhoek.
3. Scroll naar beneden naar het gedeelte "Privacy" en klik op "Geschiedenis wissen".
4. 4. Selecteer de soorten gegevens die u wilt wissen en klik op "Nu wissen".

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Vervolgens, hoe verwijder ik zoeksuggesties?

Begin dus te typen in de zoekbalk tot de suggestie verschijnt. Druk vervolgens op de pijltjestoets naar beneden tot je op die suggestie staat en hou vervolgens shift en delete tegelijk ingedrukt. Ziezo, de suggestie is nu verwijderd uit je browser! Trouwens, hoe lang mag google je gegevens bewaren? Gegevens van bij Google ingelogde gebruikers verlopen standaard na 26 maanden. Als de Analytics-instelling Bewaring van gegevens is ingesteld op een periode die korter is dan 26 maanden, worden de gegevens van op Google ingelogde gebruikers bewaard voor die kortere termijn.

Waar blijft de verwijderde geschiedenis?

Google History kan al je bladwijzers en geschiedenis terugzetten, volg daarvoor de volgende stappen: Ga naar Google History > Log in met je Google account. Hier krijg je een overzicht van alle geschiedenis in Chrome met datum en tijd. Daarvan, hoe krijg ik mijn gegevens van google af? Als je gegevens wilt exporteren uit Google, kun je dat doen via de downloadmogelijkheid in de Google-accountbeheerpagina. Ga hiervoor naar de pagina 'Mijn account' op google.com en klik vervolgens op 'Gegevens en personalisatie'. Onder 'Persoonlijke gegevens' kun je kiezen welke gegevens je wilt downloaden. Je krijgt dan een zip-bestand met alle geselecteerde gegevens.

Waar staat je zoekgeschiedenis?

Je zoekgeschiedenis is opgeslagen in je Google-account. Je kunt je zoekgeschiedenis bekijken, bewerken of verwijderen door naar Je zoekactiviteit te gaan.

Door Olnay

Vergelijkbare artikelen

Kan iemand mijn geschiedenis zien? :: Waarom krijg ik vreemde vriendschapsverzoeken op Facebook?
Handige links