Huis > K > Kan Iemand Mijn Geschiedenis Zien?

Kan iemand mijn geschiedenis zien?

Als je ingelogd bent op Google en/of de Chrome browser gebruikt en/of Google Android gebruikt kan Google gemakkelijk volgen welke websites je bezoekt. En wanneer je bij Facebook ingelogd bent en op hetzelfde apparaat websites bezoekt kan Facebook van een groot aantal websites zien dat je ze bezocht hebt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat gebeurt er als ik mijn geschiedenis verwijdert?

Basis. Browsegeschiedenis: Als je je browsegeschiedenis wist, worden de volgende items verwijderd: Webadressen die je hebt bezocht, worden verwijderd van de pagina 'Geschiedenis'. Snelkoppelingen naar die pagina's worden verwijderd van de pagina 'Nieuw tabblad'. Kan geen zoekmachines verwijderen? 1.Zoekmachine handmatig wijzigen

  • Stap 1: Open Google Chrome op het bureaublad.
  • Stap 2: Selecteer het menu met drie stippen bovenaan.
  • Stap 3: Ga naar Instellingen.
  • Stap 4: Selecteer de zoekmachine in de linkerzijbalk.
  • Stap 5: Ga vanuit het menu Zoekmachine naar Google vanuit Yahoo.

Hoe geschiedenis wissen op smartphone?

De geschiedenis op een smartphone kan op een paar verschillende manieren worden gewist. De meest gebruikelijke manier is om naar het instellingenmenu te gaan en te zoeken naar de optie geschiedenis wissen. Dit verwijdert alle geschiedenis die op de telefoon is opgeslagen. Een andere manier om de geschiedenis te wissen is het gebruik van een app van derden die gespecialiseerd is in het wissen van de geschiedenis. Deze apps hebben meestal een uitgebreidere manier om de geschiedenis te wissen, en ze kunnen ook andere functies bieden zoals het wissen van cache en cookies. Vervolgens, hoe verwijder je je geschiedenis op je computer? Ervan uitgaande dat u een Windows computer gebruikt, zijn er een paar verschillende manieren om uw geschiedenis te wissen.
Eén manier is om de Verkenner te openen. Klik dan op "Beeld" in de bovenste werkbalk. Klik vervolgens op "Opties" en vervolgens op "Map- en zoekopties wijzigen". Een nieuw venster verschijnt en u klikt op het tabblad "Beeld". In het gedeelte "Geavanceerde instellingen" scrolt u naar beneden naar het kopje "Verborgen bestanden en mappen" en klikt u op het keuzerondje naast "Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven". Klik dan op de knop "OK" onderaan het venster.
Nu u alle bestanden op uw computer kunt zien, gaat u naar de C: schijf. Open vervolgens de map Gebruikers. Open vervolgens de map met uw gebruikersnaam. In deze map zal er een map "AppData" staan. Open deze map en open vervolgens de map "Local". In de map Lokaal staat een map genaamd "Microsoft". Open deze map en open vervolgens de map "Windows". Open in de Windows-map de map "History".
In de map Geschiedenis zijn er twee mappen: "History" en "MSHistoricalViews". U kunt deze mappen volledig verwijderen, of u kunt ze openen en de individuele bestanden erin verwijderen.
Een andere manier om uw geschiedenis te verwijderen is door het commando Uitvoeren te gebruiken. Druk hiervoor op de Windows-toets + R op uw toetsenbord. Dit opent het dialoogvenster Uitvoeren. Typ in het dialoogvenster Uitvoeren "cmd" en druk op de Enter-toets. Dit opent de Opdrachtprompt.
Typ in de Opdrachtprompt het volgende commando en druk op de Enter-toets:
del /q /f /s %userprofile%AppData\Local\Microsoft\WindowsHistory*.*
Deze opdracht verwijdert alle bestanden in uw geschiedenis.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dienovereenkomstig, hoe verwijder ik automatisch aanvullen?

Je opgeslagen formuliergegevens voor 'Automatisch aanvullen' verwijderen

  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer .
  3. Klik op Meer hulpprogramma's Browsegegevens wissen.
  4. Kies een periode, zoals 'Afgelopen uur' of 'Altijd'.
  5. Kies bij 'Geavanceerd' de optie Formuliergegevens voor Automatisch aanvullen.
Men kan zich ook afvragen: hoe zet je automatisch aanvullen uit? Autocorrectie uitzetten op Android-toestel
  1. Zorg dat het toetsenbord voor staat en begin met typen.
  2. Tik bovenaan het toetsenbord op het pictogram van een tandwiel.
  3. Tik onder 'Slim typen' op Automatisch vervangen.
  4. Tik op het blauwe schuifje achter de ingestelde taal.

Hoe zet ik automatisch aanvullen aan?

'Automatisch aanvullen' uitschakelen in Chrome

  1. Start Google Chrome en klik rechts bovenaan op de 3 puntjes.
  2. Klik vervolgens op 'Instellingen'.
  3. Scrol verder tot onder aan de pagina en klik vervolgens op 'Geavanceerd'.
  4. Scrol verder naar 'Wachtwoorden en formulieren' en klik op 'Instellingen voor Automatisch aanvullen'.
Wat moet Google met mijn geboortedatum? Als Google mijn geboortedatum tegenkomt, zou het deze informatie moeten gebruiken om mij beter te leren kennen en te begrijpen. Dit kan helpen bij het verstrekken van meer relevante zoekresultaten en aanbevelingen. Daarnaast kan Google deze informatie gebruiken om mij persoonlijke berichten te sturen, bijvoorbeeld over aanbiedingen en evenementen die op mijn verjaardag plaatsvinden.

Trouwens, hoe lang blijven berichten in gmail bewaard?

Gmail bewaart uw berichten online zodat u ze altijd en overal kunt opzoeken. U kunt er echter ook voor kiezen om uw berichten op te slaan op uw computer of op een externe harde schijf. Gmail bewaart uw berichten online totdat u ze wilt verwijderen.

Door Ariadne Raggs

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik modus alleen lezen? :: Waarom kan ik mijn zoekopdrachten niet verwijderen?
Handige links