Huis > H > Hoe Heet Excel Bij Apple?

Hoe heet Excel bij Apple?

U kunt in Numbers ook Microsoft Excel-spreadsheets en andere bestandstypen openen, waaronder Excel-bestanden met draaitabellen. U kunt spreadsheets openen en converteren in Numbers op een iPhone, iPad, iPod touch, Mac of online op iCloud.com.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe heet de professor uit de stripreeks Jommeke?

Professor Gobelijn komt uit de Vlaamse stripreeks Jommeke. Iedereen spreekt hem aan als Professor Gobelijn. Hij is jarig op 25 augustus.

Hoe Excel bestand openen?

Kies de XLS / XLSX / CSV-bestandslink die u wilt openen met Microsoft Excel via de rechtermuisknop op de contextmenuknop. Het is zo simpel, gebruik gewoon het contextmenu met de rechtermuisknop om Microsoft Excel te kiezen wanneer u maar wilt open een spreadsheet met Microsoft Excel. Dienovereenkomstig, hoe kan ik een excel bestand maken? Probeer het zelf

  1. Selecteer een cel in de gegevens.
  2. Selecteer Start > Opmaken als tabel.
  3. Kies een stijl voor de tabel.
  4. Stel in het dialoogvenster Opmaken als tabel het bereik met cellen in.
  5. Markeer als de tabel kopteksten bevat.
  6. Selecteer OK.

Dienovereenkomstig, is libre office gratis?

Ja, LibreOffice is vrije en open source software onder de GNU Lesser General Public License. Men kan zich ook afvragen: hoe krijg ik word en excel op mijn laptop? Er zijn een paar manieren om Microsoft Word en Excel op uw laptop te krijgen. Eén manier is om Microsoft Office te kopen. Dit geeft u toegang tot zowel Word en Excel, als andere Microsoft Office producten.
Een andere manier om Word en Excel te downloaden als onderdeel van de Microsoft Office suite. Dit kunt u doen door de Microsoft Office website te bezoeken en het installatieprogramma voor uw computer te downloaden. Zodra u Microsoft Office hebt geïnstalleerd, hebt u toegang tot Word en Excel.
Tot slot kunt u Word en Excel ook verkrijgen door gebruik te maken van een gratis online dienst zoals Google Docs. Met Google Docs kunt u online documenten maken en bewerken, en u kunt ze ook op uw computer opslaan als Microsoft Office-bestanden.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Heeft Apple Excel?

Vanaf vandaag is Office 365 voor het eerst beschikbaar in de Mac App Store, zodat het nog gemakkelijker wordt voor Mac-gebruikers om Word, Outlook, Excel, PowerPoint, OneNote en het hele pakket met populaire apps van Microsoft te downloaden. Dit in overweging nemend, kan ik excel gebruiken op een ipad? Download Microsoft Excel en krijg de beste manier om vanaf uw iPhone of iPad gegevens en spreadsheets te maken, organiseren en beheren. Meld u aan met een gratis Microsoft-account om documenten te maken of bewerken op apparaten met een schermgrootte van 10,1 inch of kleiner.

Hoe open ik een Excel bestand op een Mac?

Ga naar de Finder en verplaats de werkmap die u automatisch wilt openen naar de map /Programma's/Microsoft Office 2011/Office/Startup/Excel. Waarom kan ik geen Excel-bestand openen? Er zijn vele mogelijke redenen waarom u een Excel-bestand niet kunt openen. Eén mogelijkheid is dat het bestand corrupt is. Een andere mogelijkheid is dat het bestand niet compatibel is met de versie van Excel die u gebruikt.

Hoe Excel-bestand beveiligen met wachtwoord?

Er zijn twee manieren om een Excel-bestand met een wachtwoord te beveiligen: het bestand versleutelen of een wachtwoord instellen om het bestand te openen.
Om een Excel-bestand te coderen, opent u het bestand in Excel en klikt u op Bestand > Info > Werkmap beveiligen > Coderen met wachtwoord. Voer een wachtwoord in en klik op OK. Om een gecodeerd Excel-bestand te decoderen, opent u het bestand in Excel, klikt u op Bestand > Info > Werkmap beveiligen > Coderen met wachtwoord en voert u het wachtwoord in.
Om een wachtwoord in te stellen voor het openen van een Excel-bestand, opent u het bestand in Excel en klikt u op Bestand > Opslaan als. In het dialoogvenster Opslaan als klikt u op de knop Extra en vervolgens op Algemene opties. Voer in het dialoogvenster Algemene opties een wachtwoord in het tekstvak Wachtwoord om te openen in en klik vervolgens op OK. Voer het wachtwoord in om het bestand te openen.

Door Bamby

Vergelijkbare artikelen

Kan niet inloggen in Microsoft Exchange? :: Wat is de meest veilige browser?
Handige links