Huis > K > Kan Niet Inloggen In Microsoft Exchange?

Kan niet inloggen in Microsoft Exchange?

Oplossing: Neem contact op met de beheerder van uw Microsoft Exchange-account. Vraag de beheerder van uw Microsoft Exchange-account welke proxyserver u moet gebruiken om verbinding te maken met de Microsoft Exchange-server. Zie Mac OS Help voor informatie over het configureren van een verbinding met een proxyserver.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Kan Microsoft Outlook niet starten Exchange?

Een mogelijke oorzaak is dat u Outlook gebruikt en de profielinstelling Gegevens versleutelen tussen Microsoft Office Outlook en Microsoft Exchange uitschakelt. Voor de standaardconfiguratie voor Exchange Server 2013 is RPC-versleuteling vereist van de Outlook client. Dit voorkomt dat de client verbinding kan maken. Wat is een Exchange mailbox? Exchange is een professionele e-mailadres waarbij alle e-mails opgeslagen worden in de cloud. Als je op verschillende toestellen werkt, op verschillende locaties en/of via de webmail, wordt alles (e-mail, agenda, contacten) gesynchroniseerd.

Waar vind ik mijn Exchange wachtwoord?

Als u Microsoft Outlook gebruikt, is uw Exchange-wachtwoord hetzelfde als het wachtwoord van uw Microsoft-account. Als u een ander e-mailprogramma gebruikt, is uw Exchange-wachtwoord hetzelfde als het wachtwoord van uw e-mailaccount. Wat is Exchange Services Android? Exchange Services voor Android is een app van Microsoft waarmee gebruikers toegang hebben tot hun Exchange e-mailaccounts op hun Android-apparaten. De app biedt een verscheidenheid aan functies, waaronder de mogelijkheid om e-mail, agenda en contacten te bekijken, e-mailaccounts te beheren en te zoeken naar e-mailberichten.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Vervolgens, wat kan ik met microsoft outlook?

Met Outlook op uw pc, Mac of mobiele apparaat kunt u:

  1. E-mail organiseren, zodat u zich kunt richten op de berichten die het belangrijkst zijn.
  2. Uw agenda beheren en delen zodat u eenvoudig vergaderingen kunt plannen.
  3. Bestanden delen in de cloud zodat ontvangers altijd de nieuwste versie hebben.
Dienovereenkomstig, wat is de laatste versie outlook? Voer de volgende stappen uit om te achterhalen welke versie van Outlook op uw computer is geïnstalleerd. Kies in Outlook Bestand. Selecteer Office-account. Als u de optie Office-account niet ziet, kiest u Help.

Is Hotmail onderdeel van Microsoft?

UpdateMicrosoft stopt volgend jaar met de online e-maildienst Hotmail. In plaats daarvan komt het bedrijf met een vernieuwde Facebook-vriendelijke versie van zijn Outlook-mailprogramma. Dinsdag presenteerde het bedrijf het nieuwe Outlook.com. Dit in overweging nemend, welke mailserver heb ik? Aangenomen dat u verwijst naar de mailserver die bij uw e-mailadres hoort, hangt het antwoord af van de e-mailprovider. Enkele veel voorkomende voorbeelden zijn Gmail, Outlook en Yahoo, maar er zijn er nog veel meer. Om erachter te komen welke mailserver bij uw e-mailadres hoort, moet u contact opnemen met uw e-mailprovider.

Waar vind ik de instellingen van mijn email?

Er zijn een paar plaatsen waar u uw e-mailinstellingen kunt opzoeken. De eerste plaats is het instellingenmenu van uw e-mailprogramma. Als u een webgebaseerd e-mailprogramma gebruikt, zoals Gmail, Yahoo Mail of Outlook.com, kunt u uw instellingen vinden door te klikken op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van de pagina en "Instellingen" te selecteren in het vervolgkeuzemenu.
Een andere plek om uw e-mailinstellingen te vinden is het configuratiescherm van uw e-mailaccount. Om bij het configuratiescherm te komen, moet u inloggen op uw e-mailaccount via een webbrowser. Zodra u bent ingelogd, zoekt u naar een link of menu-item met de tekst "Configuratiescherm", "Instellingen" of iets dergelijks. Klik op die link en u ziet een pagina met de instellingen van uw e-mailaccount.

Door Cowden Squiers

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder ik mijn account uit een Gezinsgroep? :: Hoe heet Excel bij Apple?
Handige links