Huis > H > Hoe Gebruik Je Als?

Hoe gebruik je als?

Gebruik de functie ALS, een van de logische functies, om één waarde te retourneren als een voorwaarde waar is en een andere waarde als de voorwaarde onwaar is. Bijvoorbeeld: =ALS(A2>B2;"Budget overschreden";"OK") =ALS(A2=B2;B4-A4,"")

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik ik GPX bestanden?

Je kunt gpx gebruiken als je een fiets of wandel gps apparaat hebt. Je kunt het bestand openen met een app nadat je het hebt gedownload. De meeste apps zijn gratis.

Dienovereenkomstig, hoe gebruik je som als excel?

Met de formule =SOM. ALS(B2:B5; "John"; C2:C5) telt u alleen de waarden in het bereik C2:C5 op wanneer de overeenkomende cellen in het bereik B2:B5 gelijk zijn aan "John". Zie SOMMEN. ALS, functie als u cellen wilt optellen op basis van meerdere criteria. Hoe werkt Countif Excel? Het COUNTIF functie is een statistische functie in Excel die wordt gebruikt om het aantal cellen te tellen dat aan een criterium voldoet. Het ondersteunt logische operatoren (<>, =,> en <), en de jokertekens (? En *) voor gedeeltelijke overeenkomsten.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een functie in excel?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste manier om een functie in Excel te maken afhangt van de specifieke taak die u probeert uit te voeren. Enkele tips voor het maken van functies in Excel zijn echter het gebruik van de ingebouwde Functie Wizard om de juiste functie voor uw behoeften te selecteren en vervolgens het gereedschap Functie invoegen te gebruiken om de functie in een cel in te voegen. U kunt ook de AutoSum tool gebruiken om snel een reeks cellen op te tellen, of de gemiddelde functie om het gemiddelde van een reeks cellen te vinden. Hoe werkt de als functie? De functie like in SQL wordt gebruikt om twee waarden te vergelijken op gelijkheid. De waarden kunnen van elk gegevenstype zijn, maar ze moeten van hetzelfde gegevenstype zijn. De functie like geeft true als de twee waarden gelijk zijn, en false als ze niet gelijk zijn.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Dit in overweging nemend, hoeveel voorwaarden kun je toevoegen in een als voorwaarden functie?

Met de functie ALS. VOORWAARDEN kunt u maximaal 127 verschillende voorwaarden testen. Je kunt ook vragen hoe tel je op in excel? Als u een kolom of rij met getallen wilt optellen, kunt u de berekening door Excel laten uitvoeren. Selecteer een cel onder of naast de getallen die u wilt optellen, klik op AutoSom op het tabblad Start en druk vervolgens op Enter.

Welke formule gebruiken in Excel?

U kunt een eenvoudige formule maken om waarden op uw werkblad op te tellen, af te trekken, te vermenigvuldigen of te delen. Eenvoudige formules beginnen altijd met een gelijkteken (=), gevolgd door constanten (getalwaarden) en rekenoperatoren, zoals plus (+), min (–), een asterisk (*) of een deelteken (/). Waarom werkt SOM als niet? De reden waarom SOM niet werkt, is dat het een zelf-organiserende methode is die gebaseerd is op het gedrag van neuronale netwerken. Het is een gedecentraliseerde methode waarbij elk netwerkpunt zelf zijn eigen beslissingen neemt, waardoor het moeilijk is om een algemene regel te formuleren die voor alle netwerken geldt. Bovendien is het moeilijk om een goede set trainingsdata te maken, omdat het moeilijk is om de juiste input te genereren die de output zal genereren die je wilt.

Trouwens, hoe bereken je een procent in excel?

Om een percentage in Excel te berekenen, gebruik je de formule =deel/geheel. In de cel waarin je het resultaat wilt zien, voer je de formule in en vervang je deel door het getal dat je wilt delen en geheel door het getal waarmee je wilt delen.

Door Olson Hasim

Vergelijkbare artikelen

Hoe vaak komt dezelfde waarde voor Excel? :: Hoe weet je of je wordt weggedrukt?
Handige links