Huis > W > Waar Kan Ik Gedownloade Bestanden Vinden Op Iphone?

Waar kan ik gedownloade bestanden vinden op iPhone?

Waar staan de downloads op je iPhone of iPad? Standaard zet iOS of iPadOS je downloads in de app Bestanden. Daar kun je ze op een later moment altijd nog terugvinden. Open de app Bestanden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, wat is downloadbeheer?

Nieuw in IE9. Internet Explorer 9 heeft met Downloadbeheer een geïntegreerde manier om de bestanden die je downloadt te openen, op te slaan en te verwerken. Waar vind ik mijn bestanden op Samsung? Android: Open de conversatie waarin het bestand is verstuurd. Tik op de drie verticale puntjes (rechtsboven in het scherm). Kies Media, links en documenten.

Bovendien, waar vind ik bestandsbeheer?

Het bestandsbeheer is te vinden onder het tabblad "Instellingen", dat zich in de rechterbovenhoek van het scherm bevindt. Onder het tabblad "Instellingen" is er een sectie "Bestandsbeheer" die alle opties voor het beheer van bestanden bevat. Men kan zich ook afvragen: waar vind ik mijn opgeslagen berichten? Het antwoord op deze vraag hangt af van de berichtendienst die je gebruikt. Als je bijvoorbeeld WhatsApp gebruikt, wordt automatisch een back-up van je opgeslagen berichten gemaakt en opgeslagen in je Google Drive-account. Je kunt je geback-upte WhatsApp-berichten bekijken en beheren door naar WhatsApp-instellingen > Chats > Chatback-up te gaan.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dus, waar vind ik mijn pdf bestanden op iphone?

Uw pdf wordt geopend en automatisch bewaard in de 'Boeken'-app. U kunt het bestand later terugvinden op het tabblad 'Bibliotheek'. Men kan zich ook afvragen: hoe zet ik al mijn gegevens over op andere iphone? Stel je nieuwe iPhone in

  1. Sluit je nieuwe iPhone aan op de Mac of pc waar de reservekopie op opgeslagen staat;
  2. Open iTunes en selecteer de nieuwe iPhone;
  3. Kies 'Zet reservekopie terug' en kies de juiste reservekopie;
  4. Vul het wachtwoord in als je een gecodeerde kopie wil overzetten;
  5. Wacht tot alle gegevens zijn overgezet.

Je kunt ook vragen waar slaat android downloads op?

Bestanden terugvinden

Tik op de app Mijn bestanden. Tik onder 'Categorieën' op Downloads. Hier staat een overzicht van alle gedownloade bestanden. Tik op een bestand om het bestand te openen.
Men kan zich ook afvragen: kan geen bestanden downloaden android? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u mogelijk geen bestanden kunt downloaden op uw Android-apparaat. Zorg er eerst voor dat je een stabiele internetverbinding hebt. Als u op een mobiel netwerk zit, probeer dan verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk om te zien of dat het probleem oplost. Als je nog steeds problemen hebt, probeer dan de cache en gegevens van je browser te wissen en je toestel opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, moet u uw toestel misschien een fabrieksreset geven.

Vervolgens, kan google play services niet installeren?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u Google Play Services niet op uw apparaat kunt installeren:
1. Uw apparaat is mogelijk niet compatibel met Google Play Services. Controleer of uw apparaat als compatibel wordt vermeld op de ondersteuningspagina van Google Play Services: https://developers.google.com/android/guides/setup#supported_devices
2. Mogelijk hebt u een oudere versie van Android die niet compatibel is met de nieuwste versie van Google Play Services. Probeer je Android-versie bij te werken om te zien of dat het probleem verhelpt.
3. Mogelijk is er een probleem met uw Google-account waardoor u Google Play Services niet kunt installeren. Probeer u af te melden bij uw Google-account en vervolgens weer aan te melden.
4. Mogelijk is er een probleem met de configuratie van uw apparaat waardoor Google Play Services niet kan worden geïnstalleerd. Probeer uw toestel te resetten naar de fabrieksinstellingen.

Door Weingarten Raes

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik de Downloads op Motorola? :: Hoe kan je je computer sneller maken Windows 10?
Handige links