Huis > H > Hoe Selecteer Ik Meerdere Bestanden Op Een Mac?

Hoe selecteer ik meerdere bestanden op een Mac?

Meerdere onderdelen selecteren: Klik met de Command-toets ingedrukt op de onderdelen (deze hoeven zich niet naast elkaar te bevinden). Meerdere, naast elkaar staande onderdelen selecteren: Klik op het eerste onderdeel en houd vervolgens de Shift-toets ingedrukt terwijl je op het laatste onderdeel klikt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat als AltGr niet werkt?

Als het niet werkt in een externe verbinding of open Hyper-V-verbindingen plotseling niet meer werken, dan is het het beste om die externe verbinding te sluiten. De Alt Gr begint weer te werken. Het is een bekende bug. Als alternatief kunt u gebruiken Ctrl-toets in combinatie met Alt GR + toets om het te laten werken. Daarvan, hoe ziet een azerty toetsenbord eruit? AZERTY verwijst naar een systeem van indeling van toetsen op toetsenborden en typemachines, waarvan de eerste rij letters begint met de A, Z, E, R, T en Y, dit is hiermee de naam van deze toetsenbordindeling. Het is de meest gebruikelijke indeling in België en in Frankrijk.

Mensen vragen ook: hoe krijg je het geld teken?

Er zijn een paar manieren om het geldteken op je computer te krijgen. Eén manier is om de Shift-toets ingedrukt te houden en op de 4-toets van je toetsenbord te drukken. Dit geeft je het dollarteken. Een andere manier is om naar de character map van je computer te gaan en daar het dollarteken te vinden. Hoe doe je F5 op Mac? Er is geen specifieke F5-toets op een Mac-toetsenbord, maar de functie kan worden uitgevoerd door de "fn"-toets en de "F5"-toets te gebruiken. Om de huidige pagina te verversen, houdt u de "fn"-toets ingedrukt en drukt u op de "F5"-toets.

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Dienovereenkomstig, hoe doe je rechtermuisknop op apple muis?

Klikken met de Control-toets ingedrukt op de Mac werkt hetzelfde als klikken met de rechtermuisknop op een Windows-computer. Op deze manier open je een contextueel menu op een Mac. Control + klikken: Houd de Control-toets ingedrukt terwijl je op een onderdeel klikt. Wat is f6 op Mac? Bij mij is het de toetsenbordverlichting, ik weet niet welke MacBook Pro je hebt, maar je zou het eens in het donker uit kunnen proberen :) Ze regelen je toetsenbordverlichting.

Bovendien, wat is de command toets windows?

Command is het Engelse woord voor commando, oftewel het geven van een opdracht. Dat is ook precies wat u met de Cmd-toets doet. In combinatie met een of meerdere andere toetsen op het toetsenbord geeft u een opdracht aan de Mac. Dienovereenkomstig, hoe gebruik je opdrachtprompt? Om de opdrachtprompt te gebruiken, voer de opdracht 'cmd' in het zoekvak in of op het Startscherm in. Klik of tik op de knop Opdrachtprompt.

Wat is Command prompt in het Nederlands?

Command prompt in Dutch is 'opdrachtprompt'.

Door Voltz Hayer

Vergelijkbare artikelen

Hoe typ je een envelopje? :: Waar is de Alt-toets?
Handige links