Huis > W > Wat Betekent Deze Bestandsindeling Wordt Niet Ondersteund?

Wat betekent deze bestandsindeling wordt niet ondersteund?

Dit probleem kan een of meer van de volgende oorzaken hebben: Een of meer bestanden van Windows Media Player ontbreken of zijn beschadigd. U wilt een mediabestand afspelen met een bestandsindeling die niet wordt ondersteund in Windows Media Player.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

En nog een vraag, waarom kan ik geen video's bekijken?

Ik kan geen video in een app bekijken

Ga naar 'Mijn apps en games' en kijk of er een update klaarstaat voor de app onder het kopje 'Updates'; Werk het programma bij door op 'Updaten' te drukken; Start de app na het bijwerken opnieuw op en probeer het nog een keertje.
Wat betekent codec ontbreekt? Waarom verschijnt er een melding dat er een codec op mijn computer ontbreekt? In dat geval probeert u waarschijnlijk een bestand af te spelen, te branden of te synchroniseren dat is gecomprimeerd met een codec die niet standaard beschikbaar is in Windows of in Windows Media Player.

Dus, waarom kan ik geen avi bestand afspelen op tv?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom je een AVI-bestand niet kunt afspelen op je TV. Eén mogelijkheid is dat je TV het AVI formaat niet ondersteunt. Een andere mogelijkheid is dat het AVI bestand gecodeerd is met een codec die jouw TV niet ondersteunt. Tot slot is het ook mogelijk dat het AVI bestand corrupt of beschadigd is. En nog een vraag, welke avi in welk leerjaar? De vraag is onduidelijk.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Welk leesniveau heeft mijn kind?

Het is moeilijk te bepalen welk AVI-niveau jouw kind aankan. Een AVI-niveau kan worden getoetst door testen van de CITO. Deze geven de beste indicatie van het niveau. Naast dat is ook aan de AVI-niveaus af te leiden wat het gemiddelde niveau is van een kind in elke groep van de basisschool. Hoeveel AVI-niveaus zijn er? Er zijn 12 AVI-niveaus. Het laagste AVI-niveau is Start. Dat is het niveau van kinderen die nét begonnen zijn met lezen. Het hoogste AVI-niveau is Plus.

Wat is beter MPG of MP4?

Omdat ze allebei door dezelfde organisatie zijn gemaakt, zou je verwachten dat ze hetzelfde ondersteunen video codecs. Eigenlijk wint MP4 met een mijl in dit aspect. Hoewel MPG alleen de MPEG-1- en MPEG-2 video- en audiocodecs ondersteunt, ondersteunt MP4 tal van andere codecs zoals H. 264 / AVC en H. En nog een vraag, wat is het meest gebruikte video formaat? .FLV (Flash Video Format)

Verreweg het meest gebruikte videoformaat op het internet vandaag de dag. Het bestandsformaat heeft zijn populariteit te danken aan de Adobe Flash Player. 97% van de mensen hebben deze player geïnstalleerd op hun computer en dus ook aktief in hun browser omgeving.

Welk videobestand is het kleinste?

Flash is verreweg het kleinst en dan blijft het kwalitatief het mooist. Het gaat erom wat wil je met het bestand doen (als het op een DVD moet, heb je andere bestanden nodig, dan wanneer je het op You Tube wilt zetten), en welke je nu hebt.

Door Lattimer

Vergelijkbare artikelen

Wat mag niet bij MMA? :: Wat is MKV voor een bestand?
Handige links