Huis > K > Kan Ik Met Mijn Samsung Een Gesprek Opnemen?

Kan ik met mijn Samsung een gesprek opnemen?

Gesprek opnemen op Samsung via een app

De makkelijkste manier is natuurlijk het opnemen van een gesprek via een app, zoals Call Recorder. Nadat je deze hebt geïnstalleerd, kun je heel gemakkelijk een gesprek opnemen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

En nog een vraag, is het strafbaar om een gesprek op te nemen?

Vooropgesteld, het is strafbaar een gesprek op te nemen als je zelf niet deelneemt aan het gesprek en je dit gesprek ook niet in opdracht van een van de deelnemers opneemt. Zonder eigen deelname aan een gesprek of toestemming, mag je een gesprek niet opnemen en dus ook niet openbaar maken zonder toestemming. Men kan zich ook afvragen: kan ik een gesprek opnemen? Ja, het is als consument toegestaan om een telefoongesprek op te nemen. Het is belangrijk dat je wel zelf deelneemt aan het betreffende gesprek én dat je het alleen opneemt voor privégebruik. Wettelijk gezien ben je niet verplicht om de ander hiervan op de hoogte te stellen, maar dat is natuurlijk wel zo netjes.

Kun je je eigen telefoongesprek opnemen?

Ja, het is mogelijk om uw eigen telefoongesprek op te nemen. Er zijn een paar manieren om dit te doen, afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Als je een iPhone hebt, zijn er een paar apps waarmee je telefoongesprekken kunt opnemen, of je kunt de ingebouwde Voice Memos app gebruiken. Als je een Android-telefoon hebt, zijn er ook een paar apps waarmee je telefoongesprekken kunt opnemen. U kunt ook een digitale recorder gebruiken om het gesprek op te nemen. Hoe werkt spraakrecorder Samsung? Wanneer u de app Voice Recorder opent, ziet u een lijst met opnames. Om een nieuwe opname te maken, tikt u op het plusteken (+). Om een opname af te spelen, tikt u erop.
Om de opname te stoppen, tikt u op de stopknop . Om een opname te verwijderen, tikt u op de prullenbak.
Wanneer u klaar bent met opnemen, vraagt de app of u de opname wilt opslaan of delen. Om de opname op te slaan, tikt u op de knop opslaan . De opname wordt opgeslagen als een MP3-bestand. Om de opname te delen, tikt u op de knop Delen . U kunt de opname delen via e-mail, Bluetooth of sociale media.

Door Poulter

Vergelijkbare artikelen

Wat voor telefoonabonnement past bij mij? :: Hoeveel GB is onbeperkt internet?
Handige links