Huis > H > Hoe Zet Ik Mijn Mobiele Gegevens Uit?

Hoe zet ik mijn mobiele gegevens uit?

Mobiele data uitschakelen

  1. Open op je Android-apparaat de app Instellingen. Datagebruik.
  2. Schakel Mobiele data uit .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waarom gebruikt mijn telefoon zoveel MB's?

De reden hiervoor is meestal erg simpel: De nieuwe playstore update alle apps automatisch. Zowel op het wifi als op mobiele netwerken. Ik zelf heb bijvoorbeeld een hele poos een app van 1,3 gb op mijn telefoon gehad. Als deze via je mobiele netwerk gaat updaten is dit geen pretje. Waarom verbruik ik zoveel internet? Als plotseling al je apps veel internet verbruiken dan kan dit komen door je internetinstellingen. Als je updates aan hebt staan via het mobiele netwerk, dan kan je bundel heel snel opraken. Schakel om deze reden de automatische updates uit via het mobiele netwerk, zodat dit alleen via wifi mogelijk is.

Waarom is mijn dataverbruik zo hoog?

Er zijn een paar mogelijke verklaringen waarom uw gegevensgebruik hoog kan zijn. Een mogelijkheid is dat je veel apps hebt die constant gegevens op de achtergrond gebruiken. Een andere mogelijkheid is dat u veel video- of audio-inhoud streamt. Ten slotte is het ook mogelijk dat je ergens in je systeem een datalek hebt. Wat is een Gegevenswaarschuwing? Een gegevenswaarschuwing is een melding die wordt geactiveerd wanneer aan specifieke gegevensvoorwaarden is voldaan. Gegevenswaarschuwingen kunnen worden gebruikt om veranderingen in gegevens op te sporen die aandacht of actie vereisen. Een gegevenswaarschuwing kan bijvoorbeeld worden gebruikt om een gebruiker te waarschuwen wanneer een bepaalde drempel wordt bereikt of wanneer gegevenswaarden buiten een bepaald bereik vallen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dit in overweging nemend, waarom gebruikt facebook zoveel mb?

De Facebook-app, bijvoorbeeld, laadt automatisch filmpjes, ook op het 4G-netwerk. Dit kost veel data. Een ander voorbeeld is Netflix. Deze app verbruikt gemiddeld 250 MB per uur, maar dit kan zelfs oplopen naar 400 MB wanneer u in hoge resolutie kijkt. Dienovereenkomstig, wat is normaal internet verbruik? Het gemiddelde dataverbruik in Nederland ligt rond de 750 MB per maand. Bij een hoog verbruik zal je een grotere bundel van rond de 1 MB nodig hebben.

Trouwens, wat gebeurt er als ik roaming uitzet?

Dit betekent dat je nog steeds extra moet betalen wanneer je op vakantie gaat naar bijvoorbeeld Noorwegen en Zwitserland. Die landen zijn natuurlijk wel onderdeel van het continent Europa, maar doen niet mee aan de Europese Unie. Trouwens, wat gebeurt er als je roaming aan zet? Wat is dataroaming? Als je in het buitenland bent en online gaat met je mobiele apparaat, maak je verbinding met een lokaal netwerk. Via dat netwerk maak je contact met het netwerk van je eigen provider. Dit heet roaming of dataroaming.

Dienovereenkomstig, is dataroaming gratis?

Bent u op reis in een ander EU-land, dan hoeft u niet extra te betalen om daar uw mobiele telefoon te gebruiken. We noemen dit "roam like at home". U belt (naar mobiele en vaste nummers), verstuurt sms'jes en gebruikt data voor binnenlandse tarieven.

Door Daniel

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent mobiele gegevens op je telefoon? :: Wat houdt in mobiele gegevens?
Handige links