Huis > K > Kan Ik Mijn Ziggo Modem Vervangen?

Kan ik mijn Ziggo modem vervangen?

Ja, dat kan. Je moet dan natuurlijk wel een abonnement hebben voor onze telefoniedienst: Ziggo Vast Bellen. Ook is het belangrijk om te controleren of je eigen modem specifiek de telefoniedienst van Ziggo ondersteunt. Vraag dit na bij de fabrikant voor je het modem aanschaft.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Bovendien, hoe duur is een router?

Dit hangt veel af van het type router. Zo zijn multiroom systemen rond de € 150 à € 350. Middelklasse routers ongeveer € 100. High-end gaming routers kosten ten slotte rond de € 280. Bovendien, wat is de beste modem?

PlekProductnaamScore
01Huawei E5577 Modem/router voor mobiele netwerken9.8
02Score: 9.7
02Turbo USB modem dongel 4g LTE 100mbps Sierra Aircard 320u SIMLOCKVRIJ geschikt voor iedere provider9.7
03Score: 9.2

Je kunt ook vragen hoe werkt een wifi modem?

Een wifi-modem is een apparaat dat een computer met het internet verbindt via een draadloze verbinding. De modem zendt en ontvangt gegevens met behulp van radiogolven en is gewoonlijk verbonden met een router of een netwerkhub. Welke Ziggo modem heb ik? Er zijn twee manieren om te bepalen welke Ziggo-modem je hebt. De eerste is om het label op de achterkant van het modem te controleren. De tweede is om in te loggen op je account op de Ziggo website en te kijken bij "Mijn apparaten".

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dienovereenkomstig, kan je je router in de meterkast zetten?

Centrale locatie. Een meterkast is een geliefde plek voor een router, want zo staat hij lekker uit het zicht, maar erg ongunstig voor het draadloze signaal ervan. Het signaal wordt meteen ingesloten en kan nooit zijn volledige bereik halen op deze manier. Wat is het bereik van een router? Het draadloos bereik van een router is ongeveer 10 tot 15 meter. Binnenshuis moet dit al een stukje afleggen, waardoor het signaal al iets minder sterk is op het moment dat het je achterdeur bereikt. Om het wifi bereik buiten te vergroten, installeer je een powerline adapter.

Kan een modem in de meterkast?

Geef uw modem de beste plek in huis

Plaats uw modem binnen 1,5 meter van de telefoonaansluiting (ISRA-punt). Staat uw modem in de meterkast? Dan moet het signaal meteen door een barrière: de meterkastdeur. Plaats het modem daarom liever nét buiten de meterkast.
Hoe kom ik in mijn Zyxel modem? Open je internetbrowser en ga naar http://192.168.1.1 terwijl je verbonden bent via een internetkabel met de router (wifi kan ook). 2. Gebruikersnaam en wachtwoord staan op de sticker aan de achterkant van het modem (die bij 'user name' en 'Login Password'). Voer deze in en druk op enter.

Trouwens, waarom kan ik mijn router niet benaderen?

Als je 192.168.0.1 tikt in je browser balk krijg je het inlog scherm van je router. Als dat niet lukt, heb je de router niet gereset, maar alleen de 220 spanning er af gehaald. Dan moet je hem echt resetten door de OPS knop minimaal 10 seconden ingedrukt te houden. Daarna probeer je weer in te loggen op de router.

Door Furr Sarrett

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik het wachtwoord van mijn modem vinden? :: Hoe lang duurt modem resetten?
Handige links