Huis > H > Hoe Zet Ik Een Mp4 Bestand In Powerpoint?

Hoe zet ik een MP4 bestand in Powerpoint?

Klik op het tabblad Invoegen op de optie Video en vervolgens op Film uit bestand. Selecteer in het dialoogvenster Film kiezen het bestand dat u wilt invoegen. Als u de video wilt invoegen in de dia, hoeft u alleen maar op Invoegen te klikken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Hoe kan ik een YouTube filmpje downloaden?

Ga op YouTube naar de video die je wilt opslaan. Ga naar het webadres van de video (bovenaan in de adresbalk), selecteer het, en kopieer het (door tegelijkertijd de Ctrl-toets en de C-toets in te drukken). Open in een nieuw venster 2Conv.com. Klik op MP3 en zet de keuzeselector op MP4. Trouwens, hoe video afspelen op pc? Om naar video te kijken heeft u goede software nodig. Als u Windows op uw computer heeft dan staat Windows Media Player er vaak al standaard op. Om muziek en films af te spelen zijn zogenaamde codecs nodig. Voorbeelden hiervan zijn DivX (voor video) en Flac (voor audio).

Hoe kan ik Windows Media Player installeren?

Windows Media Player kan op een Windows-computer worden geïnstalleerd door de volgende stappen te volgen:
1. Download het installatieprogramma voor Windows Media Player van de website van Microsoft.
2. Voer het installatieprogramma uit en volg de aanwijzingen om de installatie te voltooien.
3. Zodra de installatie is voltooid, start u Windows Media Player via het menu Start of de snelkoppeling op het bureaublad. Hoe kan ik films afspelen op mijn laptop? Om films op uw laptop af te spelen, moet u een videospeler hebben geïnstalleerd. Enkele veelgebruikte videospelers zijn Windows Media Player, Quicktime en VLC Media Player. Zodra u een videospeler hebt geïnstalleerd, kunt u films afspelen door te dubbelklikken op het filmbestand. Het filmbestand wordt dan geopend in uw videospeler en begint te spelen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Trouwens, waarom kan ik geen avi bestand afspelen?

Wat je bijvoorbeeld kunt proberen is om een codec pack met de naam FFDShow te downloaden en te installeren op je computer, Dit is een open-source project wat zoveel inhoud dat het GRATIS is. Mensen vragen ook: waarom kan ik geen jpg openen? Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JPG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JPG lijst die je op deze blad kan vinden.

Dienovereenkomstig, kan mp3 bestanden niet afspelen?

Rip de bestanden opnieuw op uw computer. Speel de bestanden af op uw computer voordat u ze op een CD brandt, om te controleren of de bestanden goed zijn geript. Download de MP3-bestanden opnieuw, van een andere bron. Waarom kan ik geen video's afspelen? Wanneer je geen filmje in de browser kunt kijken. Probeer je een filmpje in een internetbrowser te bekijken, zoals Google Chrome of Firefox? Controleer dan of JavaScript aan staat. Dit heb je nodig om sommige media af te spelen, zoals filmpjes.

Waarom speelt mijn iPhone geen filmpjes meer af?

Deel 1: Waarom iPhone geen video's afspeelt

Videoformaten zijn niet beschikbaar voor de iPhone. Het is bekend dat Apple een uniek besturingssysteem voor iOS-apparaten heeft uitgebracht om de beveiliging te verbeteren. De iPhone kan alleen videobestanden afspelen in M4V, MP4 en MOV en gecomprimeerd in H. 264 of MPEG-4.

Door Huxley

Vergelijkbare artikelen

Kan MP4 video niet afspelen? :: Waarom kan ik geen MP4 afspelen?
Handige links