Huis > H > Hoe Kan Ik Een Avi Bestand Openen?

Hoe kan ik een AVI bestand openen?

Programma's die het bestand AVI openen

  1. Windows Media Player.
  2. PowerDirector.
  3. RealPlayer.
  4. TotalMedia Theatre.
  5. SWF & FLV Toolbox.
  6. VLC media player.
  7. Winamp.
  8. Free AVI Video Converter.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe AVI omzetten naar MP4?

Converteren van AVI naar MP4 met Movavi Video Converter op Windows en Mac

  1. Stap 1. Installeer Movavi Video Converter.
  2. Stap 2. Upload AVI-bestanden naar de converter.
  3. Stap 3. Selecteer het uitvoerformaat.
  4. Stap 4. Comprimeer je bestanden (optioneel)
  5. Stap 5. Start de conversie.
Dus, wat is het verschil tussen mp4 en mpeg4? MP4 is een afkorting van MPEG4 Part 14, niet MPEG4. MP4 is een formaat en een bestandsextensie voor video's. U kunt dit containerformaat gebruiken voor het opslaan van zowel audio- als videogegevens, evenals afbeeldingen, ondertitels en andere soortgelijke gegevens.

Kan het bestand niet afspelen Mogelijk biedt de speler geen?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een bestand niet kunt afspelen:
Het bestandstype wordt niet ondersteund door de speler. Controleer of de speler het bestandstype ondersteunt (bijv. .mp3, .wav, enz.).
Het bestand is beschadigd. Probeer een ander bestand af te spelen om te zien of de speler het kan afspelen. Zo niet, dan kan de speler beschadigd zijn.
Er is een probleem met de aansluiting van de speler op de computer. Controleer of de speler goed is aangesloten en of de verbinding goed is. Hoe kan ik Windows Media Player herstellen? Er zijn een paar manieren om Windows Media Player te herstellen:
1. Als u een recente back-up van uw computer hebt, kunt u proberen Windows Media Player vanaf daar te herstellen.
2. Als u een systeemherstelpunt hebt van voordat u Windows Media Player verwijderde, kunt u proberen dat te herstellen.
3. Als je Windows Media Player niet hebt verwijderd, maar het gewoon niet verschijnt, probeer het dan te openen vanuit het menu Start of ernaar te zoeken. Als dat niet werkt, probeer dan Windows Media Player opnieuw te installeren.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Vervolgens, welke bestanden speelt windows media player af?

WMA voor het afspelen van bronnen met uitsluitend audio. Windows Media Video (. WMV, . WM) WMV-bestanden (Windows Media Video) zijn ASF-bestanden (Advanced Streaming Format ) met audio, video of een combinatie hiervan die is gecomprimeerd met de codecs WMA (Windows Media Audio) en WMV (Windows Media Video). En nog een vraag, welk format video exporteren? Naar welk afspeelbaar videoformaat te exporteren? Bijvoorbeeld MPEG-4, QuickTime, AVI, MPEG-2, MOV of Flash. Deze (vrij) afspeelbare videoformaten maak je aan door het project te converteren met een CODEC. Deze CODEC zet het project om in de juiste video- en audiodata en slaat deze vervolgens als een AV-bestand op.

Wat is beter MP4 of MOV?

De compatibiliteit is een groot verschil tussen de MP4- en MOV-videoformaten. Simpelweg simpel, om van een video in een Apple-apparaat van hoge kwaliteit te genieten, zou MOV de keuze moeten zijn. Wat betreft de andere apparaten, MP4 is misschien degene waarmee u rekening moet houden. Wat is beter MPG of MP4? Omdat ze allebei door dezelfde organisatie zijn gemaakt, zou je verwachten dat ze hetzelfde ondersteunen video codecs. Eigenlijk wint MP4 met een mijl in dit aspect. Hoewel MPG alleen de MPEG-1- en MPEG-2 video- en audiocodecs ondersteunt, ondersteunt MP4 tal van andere codecs zoals H. 264 / AVC en H.

Hoe maak ik een MP4 bestand kleiner?

Een van de eenvoudigste en meest eenvoudige manieren om MP4-bestanden te verkleinen, is door het te converteren naar een formaat dat kleiner is. MP4 is een formaat dat grote ruimte inneemt op uw harde schijf en om hetzelfde te vermijden, kunt u het converteren naar kleinere formaten zoals WMV, FLV en andere.

Door Archy

Vergelijkbare artikelen

Wat is beter AVI of MKV? :: Wat is een MPEG2 bestand?
Handige links