Huis > H > Hoe Krijg Je Muziek Op Je Iphone Zonder Itunes?

Hoe krijg je muziek op je iPhone zonder iTunes?

Met PhoneTrans. Met PhoneTrans kunnen we muziek en andere gegevens naar de iPhone overbrengen zonder iTunes. Het is een intuïtieve applicatie en heel eenvoudig te gebruiken, maar je moet wel een computer gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Trouwens, hoe zet ik mijn muziek op mijn iphone?

Navigeer naar je bibliotheek en kies muziek om bestanden over te zetten naar je device. Ook kan je met de rechtermuisknop een bestand selecteren en de optie 'voeg toe aan apparaat' kiezen. Houd er altijd rekening mee dat je genoeg opslagruimte hebt. Nu kan je zelf muziek op je iPhone zetten. Trouwens, hoe zet je iets in je muziekbibliotheek? Open de Muziek-app. Kies 'Muziek' > 'Voorkeuren' in de menubalk bovenaan het scherm. Ga naar het tabblad 'Algemeen' en selecteer 'Synchronisatiebibliotheek' om de functie in te schakelen. Als u niet geabonneerd bent op Apple Music of iTunes Match, is de optie 'Synchronisatiebibliotheek' niet zichtbaar.

Hoe zet ik mijn muziek in de cloud?

Er zijn een paar manieren om je muziek in de cloud te zetten. Eén manier is om een cloudopslagdienst te gebruiken, zoals Google Drive of iCloud, om je muziekbestanden te uploaden. Een andere manier is om een muziekstreamingdienst te gebruiken, zoals Spotify of Apple Music, waarmee u uw muziek vanuit de cloud kunt streamen. Trouwens, hoe zet je muziek op apple music? Om muziek aan uw Apple Music-bibliotheek toe te voegen, moet u iTunes op uw computer gebruiken. Open eerst iTunes en meld je aan met je Apple ID. Ga vervolgens naar de iTunes Store en zoek het nummer of album dat u aan uw bibliotheek wilt toevoegen. Zodra je het gewenste nummer of album hebt gevonden, klik je op de knop "Toevoegen aan mijn muziek". Het nummer of album wordt dan toegevoegd aan je Apple Music-bibliotheek.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe zet je muziek op je iPad?

Muziek op uw iPhone, iPad of iPod zetten via iTunes

  1. Klik op uw Apple-apparaat in de knoppenbalk van iTunes.
  2. Vink in het onderdeel Opties de optie aan: Muziek en video's handmatig beheren.
  3. Klik op de knop Toepassen en vervolgens op Gereed.
Hoe kan je gratis muziek downloaden? De 6 Beste Sites Om Legaal Gratis Muziek Te Downloaden
  • YouTube-audiobibliotheek.
  • Free Music Archive.
  • Jamendo.
  • Musopen.
  • Amazon.
  • Het Internetarchief.

Hoe zet je muziek op je telefoon?

Je kunt je downloads of mp3-bestanden heel makkelijk op je Android-smartphone zetten. Gebruik een USB kabel. Om muziek op je smartphone te zetten heb je een usb-kabel nodig. Deze kabel zat bij je telefoon toen je deze kocht. Hoe Synchroniseer ik mijn Apple apparaten? Ga op je computer naar iTunes, selecteer het apparaat in kwestie en klik op Overzicht. Ga naar Opties, zet een vinkje bij Synchroniseer deze [apparaat] via Wi-Fi en bevestig je keuze door op Pad toe of Synchroniseer te drukken. Voortaan kun je vanaf je computer of iOS apparaat de synchronisatie in gang zetten.

Dit in overweging nemend, is itunes gratis?

iTunes werkt als een bibliotheek voor al je multimedia en geeft een handig overzicht van al het materiaal dat je op je pc, Mac of ander Apple-apparaat hebt staan. Het programma is gratis beschikbaar via de site van Apple. Hier kun je iTunes downloaden voor zowel Windows als Mac.

Door Howlyn

Vergelijkbare artikelen

Wat voor soort muziek is er allemaal? :: Hoe zet ik mijn Muziek in de cloud?
Handige links