Huis > H > Hoe Installeer Ik Een App Op Mijn Macbook?

Hoe installeer ik een app op mijn MacBook?

Apps voor de Mac downloaden

  1. Open de App Store-app.
  2. Blader of zoek naar de app die u wilt downloaden.
  3. Klik op de prijs of op de Download-knop. Als u de knop 'Open' ziet in plaats van een prijs of de knop 'Download', hebt u die app al gekocht of gedownload.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waarom kan ik geen Netflix downloaden op mijn MacBook?

Apparaten die een oudere Android-versie bevatten of niet Play Protect-gecertificeerd zijn, kunnen Netflix niet downloaden uit de Play Store. Je kunt misschien een vereenvoudigde app-versie rechtstreeks vanaf Netflix installeren als je deze niet uit de Play Store kunt downloaden. Hoe Netflix-app downloaden op MacBook Air? Wil je Netflix op je MacBook bekijken, dan doe je dat via de Safari-browser. Er is geen aparte macOS-app.

En nog een vraag, kun je netflix downloaden op een macbook?

Ja, je kunt Netflix downloaden op een macbook. U kunt de Netflix-app downloaden uit de App Store, of u kunt de Netflix-website bezoeken en op de knop "Downloaden" klikken. Waarom kan ik geen apps downloaden op mijn macbook? Er zijn een paar redenen waarom je misschien geen programma's kunt downloaden op je MacBook. Eén reden kan zijn dat je MacBook niet de laatste versie van macOS draait. Om te controleren of er updates zijn, opent u de App Store en klikt u op het tabblad Updates. Als er updates beschikbaar zijn, klik je op de knop Update naast de app die je wilt bijwerken.
Een andere reden waarom je misschien geen apps op je MacBook kunt downloaden, is dat je niet genoeg opslagruimte hebt. Om te controleren hoeveel opslagruimte je hebt, klik je op het Apple-pictogram in de linkerbovenhoek van je scherm en vervolgens op Over deze Mac. Onder het tabblad Opslag zie je hoeveel opslagruimte je beschikbaar hebt. Als u niet genoeg opslagruimte hebt, moet u enkele bestanden of programma's verwijderen om ruimte te maken voor nieuwe.
Zorg er tot slot voor dat je verbinding hebt met internet. Open het Apple-menu, klik op Systeemvoorkeuren en vervolgens op Netwerk. Controleer of uw internetverbinding actief is. Zo niet, probeer dan verbinding te maken met een ander Wi-Fi-netwerk of gebruik een andere internetverbinding.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Kun je een app downloaden op een laptop?

Ga naar het tabblad Apps of games in de Microsoft Store. Als je meer wilt zien van een bepaalde categorie, selecteer je Alles weergeven aan het einde van de rij. Selecteer de app of game die je wilt downloaden en selecteer vervolgens Ophalen. Wat moet je doen als je niet kan downloaden op Netflix? Als je nog steeds geen series of films kunt downloaden na de update van de Netflix-app of als je al de nieuwste versie van de Netflix-app hebt geïnstalleerd, is downloaden mogelijk niet beschikbaar op jouw apparaat.

Hoe kun je Netflix downloaden op je laptop?

Je kunt Netflix in je webbrowser openen door naar www.netflix.com te gaan en je aan te melden of een nieuw account te maken. Als je een Windows 8-computer of nieuwer hebt, kun je ook de Netflix-app voor Windows downloaden. Als je een ChromeOS-computer hebt, kun je de Netflix-app van de Google Play Store downloaden. Wat betekent je apparaat is niet compatibel met deze versie? De fout verschijnt wanneer de Play Store denkt dat uw apparaat niet compatibel is met de app die u probeert te downloaden. Dit betekent niet dat er een probleem is met uw apparaat. De fout betekent dat de app-ontwikkelaar heeft uw apparaat niet voor hun app gekozen (om hun eigen redenen).

Dit in overweging nemend, hoe download ik de netflix-app?

Downloads

  1. Open de app Play Store.
  2. Zoek naar Netflix.
  3. Selecteer Netflix in de lijst met zoekresultaten.
  4. Tik op Installeren.
  5. De installatie is voltooid wanneer boven in het scherm op de meldingsbalk de tekst Netflix is geïnstalleerd wordt weergegeven.
  6. Sluit de Play Store.
  7. Ga naar de Netflix-app en start deze.

Door Flori

Vergelijkbare artikelen

Kun je downloaden van Netflix? :: Hoe krijg ik Netflix-app op mijn TV?
Handige links