Huis > H > Hoe Test Ik De Snelheid Van Mijn Thuisnetwerk?

Hoe test ik de snelheid van mijn thuisnetwerk?

De belangrijkste snelheid in je thuisnetwerk is voor veel mensen de snelheid met internet. Dit kun je eenvoudig testen via www.speedtest.net. Er is ook een app beschikbaar voor je tablet of smartphone.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat is de snelheid van mijn wifi?

Met www.speedtest.net. Klik op 'Begin Test'. Meet de snelheid met een netwerkkabel (dus niet via wifi) en zo dicht mogelijk bij de hoofdaansluiting. Zorg dat alle andere apparaten uit staan. Wat is een redelijke internet snelheid? Welke internetsnelheid goed is hangt af van je eigen gebruik. Als je vaak iets downloadt, uploadt en veel films kijkt via internet heb je sneller internet nodig, dan als je alleen je mail gebruikt en je internet browser. De gemiddelde internetgebruiker heeft genoeg aan 50 tot 100 Mbit/s.

Dus, wat is een goede downloadsnelheid mbps?

Een goede downloadsnelheid ligt meestal rond de 10 Mbps. Dit is voldoende om de meeste bestanden snel te downloaden en video vlot te streamen. Hoe kan ik mijn netwerk testen? Er zijn een paar manieren om uw netwerk te testen. Eén manier is om het ping-commando te gebruiken. Dit stuurt een verzoek naar een server en wacht op een antwoord. Als u geen antwoord krijgt, betekent dit dat er een probleem is met uw verbinding.
Een andere manier om je netwerk te testen is het gebruik van een snelheidstest. Deze test je verbindingssnelheid en geeft je een idee van hoe snel je netwerk is.
Je kunt ook een netwerk monitoring tool gebruiken om je netwerkverkeer bij te houden en te kijken of er problemen zijn.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dienovereenkomstig, wat is de maximale snelheid internet op mijn adres?

internetsnelheidadres

Internetsnelheid

Internet typeMaximale downloadsnelheidMaximale uploadsnelheid
(A)DSL200 Mb/s20 Mb/s
Kabel1000 Mb/s50 Mb/s
Glasvezel1000 Mb/s1000 Mb/s
Dit in overweging nemend, hoe kan ik de sterkte van mijn wifi meten? Je kunt je wifi signaal heel gemakkelijk zelf meten. Dit kan bijvoorbeeld door middel van applicaties zoals de wifi analyzor. Je kunt dit ook doen door middel van onze speedtest op onze website. Wanneer jij je wifi signaal wilt meten is het belangrijk dat jij op de plek gaat staan waar jij de wifi wilt meten.

Wat is een goed resultaat speedtest?

Het laden van een:
Snelheid verbinding ▼WebsiteYouTube filmpje
8 Mb/s1 sec.10 sec.
20 Mb/s0,4 sec.4 sec.
40 Mb/s0,2 sec.2 sec.
Hoeveel wifi heb ik?
Wifi-standaardSnelheid
802.11b4,5 Mbps
802.11g23 Mbps
802.11n100 Mbps
802.11ac240 Mbps

Dit in overweging nemend, is 100 mbps snel genoeg?

Tot 100 Mbit/s: betrouwbare verbinding voor standaard gebruiker. Met deze snelheid kun je tv-kijken op meerdere televisies en tegelijkertijd mailen, downloaden en via Netflix een video streamen. Handig voor gezinnen met kleine kinderen, want gezamenlijk tv-kijken gaat met deze snelheid zonder problemen.

Door Ahl Rethman

Vergelijkbare artikelen

Wat is artificieel neuraal netwerk? :: Hoe netwerk segmenteren?
Handige links