Huis > W > Waar Vind Ik Mijn Skype Nummer?

Waar vind ik mijn Skype nummer?

Een Skype-nummer is een tweede telefoonnummer dat verbonden is met uw Skype-account, waardoor u inkomende oproepen overal kunt beantwoorden in uw Skype-app. Anderen kunnen u bellen vanaf hun vaste of mobiele telefoon en u beantwoordt het gesprek in Skype.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Men kan zich ook afvragen: wat is een skype adres?

Je Skype-naam is de gebruikersnaam die is gemaakt toen je voor het eerst Skype ging gebruiken. Mogelijk is deze naam automatisch voor je gegenereerd. Dit is een unieke id waardoor anderen je gemakkelijker kunnen vinden in Skype. Hoeveel Skype accounts? U kunt meerdere Skype accounts tegelijk worden uitgevoerd als er een net voor werk en één voor vrienden en familie.

Wat dit betreft, hoe kan ik een microsoft account verwijderen?

Er zijn een paar manieren om een Microsoft-account te verwijderen. De eerste manier is om naar de Microsoft-accountwebsite te gaan en u aan te melden met de account die u wilt verwijderen. Zodra u bent aangemeld, klikt u op het tabblad "Beveiliging" en scrolt u vervolgens naar beneden naar het gedeelte "Mijn account sluiten". Klik op de knop "Aan de slag" en volg de instructies om uw account te verwijderen.
De tweede manier om een Microsoft-account te verwijderen is door contact op te nemen met de klantenservice. U kunt de klantenondersteuning bereiken door naar de Microsoft-accountwebsite te gaan, op het tabblad "Help" te klikken en vervolgens op de koppeling "Contact opnemen". Zodra u op de contactpagina bent, selecteert u "Ik moet mijn Microsoft-account sluiten" in het vervolgkeuzemenu en volgt u de instructies.
De derde manier om een Microsoft-account te verwijderen is door het gewoon niet meer te gebruiken. Als u zich een jaar lang niet bij uw account aanmeldt, wordt deze automatisch verwijderd. Hoe verwijder ik Skype van mijn tablet? Er zijn een paar verschillende manieren om Skype van een tablet te verwijderen. Een manier is om naar de Instellingen app op de tablet te gaan en de apps sectie te vinden. In de sectie apps moet er een lijst zijn van alle apps die op de tablet zijn geïnstalleerd. Zoek Skype in de lijst en tik erop. Dit zou de pagina van de Skype-app in de instellingen-app moeten openen. Op deze pagina zou er een optie moeten zijn om de app te verwijderen. Tik hierop en bevestig dat u de app wilt verwijderen.
Een andere manier om Skype van een tablet te verwijderen is door naar de pagina van de Skype-app in de Google Play Store te gaan. Op deze pagina zou er een optie moeten zijn om de app te verwijderen. Tik hierop en bevestig dat u de app wilt verwijderen.
Tot slot kunt u Skype ook verwijderen door naar de website van Skype te gaan en u aan te melden bij uw account. Op de pagina Mijn account zou een optie moeten staan om de app te verwijderen. Tik hierop en bevestig dat u de app wilt verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waarom doet mijn microfoon het niet op Skype?

Skype heeft je toestemming nodig om toegang te krijgen tot de microfoon en camera van je mobiele apparaat. Bekijk de volgende artikelen over het verlenen van machtigingen aan Skype voor het gebruik van je microfoon en camera in iOS en Android. Controleer je microfoon, luidsprekers en koptelefoon. Waarom is mijn Skype account geblokkeerd? Als er ongebruikelijke activiteiten op uw account worden gedetecteerd, wordt het account tijdelijk vergrendeld om u tegen mogelijke fraude of misbruik te beschermen. Ga naar Account is vergrendeld voor meer informatie. Meer informatie over Uw online veiligheid, beveiliging en privacy beschermen.

Wat is de nieuwste versie van Skype?

PlatformNieuwste versies
iPod touchSkype 8.82.0.403
MacSkype voor Mac (OS 10.10 en hoger) versie 8.82.0.403 Skype voor Mac (OS X 10.9) versie 8.49.0.49
LinuxSkype voor Linux versie 8.82.0.403
WindowsSkype voor Windows-bureaublad versie 8.82.0.403
Daarvan, wat kost een nederlands skype nummer? Gesprekken van Skype naar Skype zijn gratis, maar als u naar een mobiele of vaste telefoon wilt bellen via Skype, hebt u Skype-tegoed of een abonnement nodig.

Bovendien, wat zijn de kosten van skype?

Skype-naar-Skype gesprekken zijn overal ter wereld gratis. U kunt Skype gebruiken op een computer, mobieltje of tablet*. Als u allebei Skype gebruikt, is de oproep volledig gratis.

Door Rodgers Heding

Vergelijkbare artikelen

Kan ik mijn WhatsApp overzetten naar een nieuw nummer? :: Kun je twee Skype accounts hebben?
Handige links