Huis > W > Wat Kost Een Iphone 7 Zonder Abonnement?

Wat kost een iPhone 7 zonder abonnement?

De laagste prijs voor een losse iPhone 7 is op dit moment €859,- voor de 32GB versie. Hoe meer gigabyte, hoe hoger de prijs van het toestel. De iPhone 7 is te verkrijgen in de 32GB, 128GB en de 256GB variant.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Wat kost een iPhone 7 128 GB?

Prijs€ 329,-
Specificaties4,7" • 1334x750 • 128GB - Bekijk alle specificaties
Welke iPhones krijgen iOS 15? Er is goed nieuws: álle iPhones die geschikt zijn voor iOS 14, kunnen worden geüpdatet naar iOS 15! Dat betekent dat je een iPhone 6s (2015) of nieuwer nodig hebt. Ja, ook de eerste iPhone SE kun je dus nog updaten!

Wat veranderd iOS 15?

De nieuwe iOS 15-update brengt een aantal nieuwe functies en wijzigingen aan in het besturingssysteem van iPhone en iPad. Misschien wel de meest opvallende nieuwe toevoeging is de mogelijkheid om je locatie te delen met vrienden en familieleden in de vorm van een "Live Locatie". Met deze functie kunnen anderen je huidige locatie in real-time op een kaart zien, wat een handig hulpmiddel kan zijn om je dierbaren te volgen of vrienden te ontmoeten. Andere nieuwe functies in iOS 15 zijn een vernieuwde Siri-ervaring, verbeteringen in de Berichten-app, een nieuwe "Focus"-modus voor het beheer van meldingen en meer. Je kunt ook vragen wat is anders aan ios 15? Er zijn een paar belangrijke verschillen in iOS 15 die het vermelden waard zijn. Ten eerste is er een nieuwe Focus-modus waarmee gebruikers afleiding en meldingen van bepaalde apps kunnen beperken. Ten tweede is er een nieuwe SharePlay-functie waarmee gebruikers hun scherm en audio kunnen delen met anderen. Ten derde is er een nieuwe Siri-interface die natuurlijker en spraakzamer is. Tot slot is er een nieuwe Wallet-app waarmee gebruikers hun Apple Pay-kaarten kunnen opslaan en gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Welke iPhone kopen in 2021?

De iPhone 13 Pro en de iPhone 13 Pro Max zijn dé toptoestellen van dit moment. Ze hebben beide een ProMotion-scherm en een fantastische drievoudige camera. Alleen het formaat verschilt – voorheen had de Max een betere camera dan het 'gewone' Pro-model, maar dat is nu gelijkgetrokken. Wat is beter iPhone 11 of XS? Beide telefoons hebben twee camera's, maar de componenten verschillen. Zo heeft de iPhone 11 een ultragroothoeklens en de iPhone XS een telelens. De iPhone 11 heeft een langere batterijduur, een betere camera aan de voorkant en een verbeterde processor. De iPhone XS heeft een beter scherm, namelijk een OLED-scherm.

Wat is de levensduur van een iPhone?

Apple belooft dat een iPhone-accu na 500 laadcycli nog ongeveer 80% van de oorspronkelijke capaciteit heeft. Omdat je niet elke dag de iPhone-batterij volledig zult laten leeglopen en weer opladen, zul je na ongeveer twee jaar intensief gebruik de eerste slijtage gaan merken. Kan iPhone 6 iOS 13? Heb je een iPhone 6 of ouder, dan kun je iOS 13 niet meer installeren. Dat betekent niet dat je oudere toestel ook geen beveiligingsupdates meer ontvangt, aldus iPhoned.nl.

Hoe lang wordt iPhone 10 ondersteund?

Met een iPhone profiteer je tot 6 jaar na de release van het toestel van de nieuwste software updates. Dat maakt iPhone duurzaam en zorgt ervoor dat je ook met een wat ouder toestel lang uit de voeten kunt.

Door Valerio

Vergelijkbare artikelen

Hoe nieuw is iPhone SE? :: Hoe lang wordt de iPhone 7 nog ondersteund?
Handige links