Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Word Niet Reageert?

Wat moet je doen als Word niet reageert?

Start Word opnieuw en open een nieuw leeg document. Selecteer alle markeringen in de groep Bijhouden op het tabblad Controleren. Selecteer Markeringen weergeven en stel ballonnen in op Alleen opmerkingen en opmaak in ballonnen weergeven. Gebruik FileOpen > om het problematische document te openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Dus, hoe beschadig je een bestand?

Corrupt-a-File is een gratis tool die elk document dat je uploadt zal beschadigen.

  1. Klik op From your computer.
  2. Selecteer het Word-document en klik op Open.
  3. Klik op Corrupt file.
  4. Klik op Download your corrupted file.
  5. Geef het bestand een naam en klik op Opslaan.
  6. Probeer het bestand in Word te openen.
Hoe kan ik een Word bestand openen? Document snel openen
  1. Start Word of Excel.
  2. Klik onder de zoekbalk op het tabblad Vastgemaakt.
  3. Klik op het document dat u wilt openen.

Bovendien, kan de toepassing niet correct starten 0xc0150002?

Er zijn een paar mogelijke oorzaken voor deze foutmelding:
1. De meest voorkomende oorzaak is dat de vereiste Visual C++ Redistributable niet is geïnstalleerd. U kunt de redistributable downloaden en installeren van de website van Microsoft.
2. Een andere mogelijke oorzaak is dat de toepassing niet compatibel is met de versie van Windows die u gebruikt. Probeer de toepassing uit te voeren in compatibiliteitsmodus of op een oudere versie van Windows.
3. Een andere mogelijke oorzaak is dat de applicatie niet compatibel is met de versie van Visual C++ die u gebruikt. Probeer Visual C++ opnieuw te installeren of een andere versie te gebruiken.
4. Ten slotte kan deze fout ook worden veroorzaakt door corrupte of ontbrekende systeembestanden. Probeer een System File Checker scan uit te voeren om corrupte of ontbrekende systeembestanden te repareren. Dit in overweging nemend, kan de toepassing niet correct starten 0x0000005? Er kunnen een paar redenen zijn waarom een toepassing niet correct met de foutcode 0x0000005 zou kunnen beginnen. Één reden zou kunnen zijn dat de toepassing niet compatibel is met het besturingssysteem of de hardware. Een andere reden zou kunnen zijn dat er corrupte of ontbrekende dossiers zijn die nodig zijn voor de toepassing om te starten. Tot slot zou de toepassing door veiligheidssoftware kunnen worden geblokkeerd.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Mensen vragen ook: wat is een toepassingsfout?

Foutmelding die voorafgaat aan het vastlopen van een programma. In het Engels kunt u de melding 'unrecoverable application error' krijgen. De oorzaak van een toepassingsfout is over het algemeen een gebrek aan geheugen of een teveel aan warmte. Een andere naam voor toepassingsfout is fatale uitzonderingsfout. Dit in overweging nemend, wat te doen als word vastloopt op mac? Druk tegelijkertijd op deze drie toetsen: Option, Command en Esc (Escape). U kunt ook de optie 'Forceer stop' kiezen in het Apple-menu () linksboven in het scherm. (Dit is vergelijkbaar met Control-Alt-Delete op een pc.) Selecteer vervolgens de app in het venster 'Forceer stop' en klik op 'Forceer stop'.

Hoe sla je een Word document op op een macbook?

Open het document, houd de Option-toets op het toetsenbord ingedrukt en kies 'Archief' > 'Bewaar als' (uit het Archief-menu boven in het scherm). Voer een naam in voor de kopie en druk op de Return-toets. Waarom kan ik niet opslaan in Word? Om het probleem op te lossen, moet u ervoor zorgen dat u alle tekst in uw document selecteert en naar het klembord . Start nu Word opnieuw en open een nieuw document. Plak de inhoud van het klembord in het nieuwe document en u zou het zonder problemen moeten kunnen opslaan.

Dienovereenkomstig, welke versies van office zijn er?

Basis:Excel · OneNote · Outlook · PowerPoint · Word
Uitbreidingen:Access · Project · Publisher · Visio · Skype for Business · Sway
Voormalig:Entourage · FrontPage · InfoPath · SharePoint Workspace
Versies voor Windows:

Door Mack

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel GB film Netflix downloaden? :: Kan word niet openen Office wordt bijgewerkt?
Handige links