Huis > W > Waarom Krijg Ik Zoveel Spam In Mijn Mail?

Waarom krijg ik zoveel spam in mijn mail?

Krijgt u veel ongewenste berichten, dan kunnen er twee dingen aan de hand zijn. Of u heeft uw e-mailadres zelf ergens achtergelaten of u bent slachtoffer van een datalek. Voorkomen is beter dan genezen. Dus laat nooit ergens je e-mailadres achter als dat niet hoeft, waarschuwt ethisch hacker Sijmen Ruwhof.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat te doen als je veel spam krijgt?

Wat kan ik tegen spam doen?

  1. Zet je e-mail adres niet op het internet.
  2. Reageer niet op ongevraagde spamberichten.
  3. Klik nooit op linkjes in de gestuurde berichten.
  4. Als je mailings naar meerdere personen stuurt zet deze dan in de BCC.
  5. Gebruik een spamfilter.
Daarvan, hoe kom je in je spambox? Bedoel je de spam folder voor je e-mail in de Mail app van Windows 10? Als je op de knop klikt die ik met rood heb omcirkeld, dan worden de mappen weergegeven, en als er een spam map is, dan zou die daar bij moeten staan.

Wat dit betreft, waarom krijg ik rare mails?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u vreemde e-mails ontvangt. Het kan zijn dat uw e-mailadres op een of andere manier is toegevoegd aan een spamlijst, waardoor u veel spammails ontvangt. Ook kan het zijn dat iemand uw e-mailaccount heeft gehackt en er zonder uw medeweten e-mails van verstuurt. Als u vreest dat uw account is gehackt, moet u uw wachtwoord wijzigen en ervoor zorgen dat u, indien mogelijk, authenticatie met twee factoren inschakelt. Ten slotte kan het ook gewoon zijn dat de afzender van de e-mails een verkeerd e-mailadres voor u heeft, wat zou verklaren waarom de e-mails vreemd lijken. Hoe krijg je ongewenste mail terug? Als u Gmail gebruikt, kunt u berichten als spam markeren door het bericht te openen en op de knop Spam melden te klikken (die ziet eruit als een stopteken met een uitroepteken in het midden). Alle toekomstige berichten van die afzender gaan dan naar uw spammap.
Als u Outlook gebruikt, kunt u met de rechtermuisknop op een bericht klikken en Junk > Blokkeer afzender selecteren. Alle toekomstige berichten van die afzender gaan naar uw map Junkmail.
Als u Yahoo Mail gebruikt, kunt u op de knop Spam klikken terwijl u een bericht bekijkt. Alle toekomstige berichten van die afzender gaan naar uw map Spam.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, hoe zorg je ervoor dat je niet in de spam komt?

Kort samengevat: Ga naar het bericht in de spambox, of selecteer in je inbox een e-mail die je aan de lijst 'Veilige afzenders' wil toevoegen. Klik erop met de RECHTERmuisknop of selecteer het poppetje bovenaan bij Start: Kies 'Ongewenste e-mail -> Afzender nooit blokkeren. Men kan zich ook afvragen: wat is het gevaar van spam? Spamberichten zijn ongewenste advertenties en niet gevaarlijk, maar wel vervelend. Phishing is een vorm van internetfraude. U ontvangt een e-mail van uw zorgverzekering waarin staat dat u achterloopt met uw betalingen en of u het resterende bedrag zo snel mogelijk wil overmaken via bijgaande link.

Hoe kan ik mijn spam instellingen wijzigen?

Bescherming tegen ongewenste mail

  1. Bovenaan kiest u 'Mijn Producten' > 'E-mail hosting'.
  2. Kies 'Beheer' bij het domein waarvan u de anti-spam instellingen wil wijzigen.
  3. In het verticaal menu links kiest u 'Anti-spam instellingen'.
  4. Wijzig uw instellingen naar wens en bevestig met 'Instellingen opslaan'.
Dit in overweging nemend, waar vind ik de map ongewenste mail? Klik op Start > Ongewenste e-mail > Opties voor ongewenste e-mail.

Heeft Gmail een spambox?

Gmail identificeert ook automatisch spam en andere verdachte e-mails en plaatst deze in de map Spam.

Door Audwin Knoblock

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang blijft ongewenste mail bewaard? :: Hoe maak je een mail urgent?
Handige links