Huis > H > Hoe Kun Je Zien Of Het Een Echte Iphone Is?

Hoe kun je zien of het een echte iPhone is?

Serienummer nakijken

Middels het serienummer kun je controleren of het om een echt, legitiem Apple product gaat. Zoek het serienummer van het te kopen toestel op via Instellingen >> Algemeen >> Info. Vul dit nummer vervolgens in in de Apple Garantie Database, je ziet direct of het toestel nog binnen garantie is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Daarvan, wat zijn goede iphone kabels?

10 BESTE Lightning kabels in Nederland - Mei 2022

  • 1 Beste KeuzeAnker Powerline+ II iPhone-kabel, 3 m, Lightning-kabel, nylon, MFi-gecertificeerd met de iPhone SE/XS/XS Max/XR/X, 8/8 P Anker.
  • 2 - 40% Apple Lightning-naar-USB-kabel (1 m) Apple.
  • 3 Beste Waarde - 64% Apple Lightning-naar-USB-kabel (2 m) Apple.
Mensen vragen ook: heeft een iphone 11 een usb c? Ze beweerden toen nog dat deze bij de 2018 iPhones zit, maar uiteindelijk heeft Apple deze alleen meegeleverd met de iPad Pro 2018. The iPhone 11 will come with a USB-C charger.

Wat is een Lightning naar USB kabel?

Een Lightning-naar-USB-kabel is een kabel die wordt gebruikt om een apparaat met een Lightning-connector aan te sluiten op een computer of een ander apparaat met een USB-poort. Welke iPhone heeft usb C? De iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max hebben USB-C-poorten.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Wat dit betreft, hoe iphone 12 draadloos opladen?

Plaats de iPhone op de oplader met het beeldscherm naar boven. Voor het beste resultaat plaatst u het apparaat in het midden van de oplader of op de locatie die door de fabrikant wordt aanbevolen. De iPhone begint met opladen enkele seconden nadat u het apparaat op de draadloze oplader hebt geplaatst. Hoe kan ik mijn iPhone opladen zonder oplader? Behalve via het stopcontact kun je de iPhone ook opladen via de USB-poort van een computer. Dit gaat meestal wel iets trager dan via het stopcontact, omdat een USB-poort meestal minder power levert. Gebruik daarom bij voorkeur een powered USB-hub die aan je computer hangt en een eigen stroomvoorziening heeft.

Hoe kun je je iPhone het beste opladen?

iPhone opladen: do's en dont's

  1. Houd het batterijniveau tussen de 20% en 80%
  2. Laad de batterij in kleine beetjes op, niet in één keer.
  3. Gebruik de standaard meegeleverde oplader.
  4. Verwijder het hoesje.
Hoeveel watt adapter iPhone? Met Apple USB-lichtnetadapters van 10 W en 12 W kunt u uw iPad, iPhone, iPod, Apple Watch en andere Apple accessoires, zoals AirPods en de Siri Remote, opladen.

Hoeveel watt kan iPhone opladen?

Zolang de oplader Power Delivery ondersteunt en minimaal 20 watt levert, laadt jouw iPhone op maximale snelheid op. Het is geen probleem als de oplader meer vermogen kan leveren dan 20 watt. Power Delivery opladers leveren nooit meer vermogen dan je apparaat maximaal kan hebben.

Door Walston

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je een Nintendo Switch opnieuw opstarten? :: Welke adapter voor iPhone 12?
Handige links