Huis > W > Welke Adapter Voor Iphone 12?

Welke adapter voor iPhone 12?

Vanaf de iPhone 12-serie krijg je standaard een usb-c-naar-Lightning-kabel, dus je kan dan het beste een usb-c-oplader kiezen. Je kan uiteraard ook een oudere usb-a-naar-Lightning-kabel met een oudere usb-a-oplader gebruiken die je al in huis hebt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waarom geen oplader bij iPhone?

Het is belastend voor het milieu om te delven. Daarnaast is het belastend om al die opladers te vervoeren met de smartphones. Zwaardere en grotere doosjes transporteren kost meer ruimte, en dus meer vrachtwagens en vliegtuigen, en dat zorgt voor meer CO2-uitstoot. Vervolgens, waarom originele apple kabel? Als u een nagemaakt of niet-gecertificeerd Lightning-accessoire gebruikt, kunt u deze problemen ondervinden: Het iOS-apparaat kan beschadigd raken. De kabel kan makkelijk worden beschadigd. Het uiteinde met de connector kan losraken, heet worden of niet goed in het apparaat passen.

Dienovereenkomstig, welke iphone heeft lightning?

De iPhone 5 en later hebben een Lightning-connector, die kleiner is dan de 30-pens connector die hij verving. Wat dit betreft, hoe kan ik mijn iphone 12 opladen? De iPhone 12 kan worden opgeladen met een standaard Lightning-kabel die is aangesloten op een USB-stroomadapter of een computer. Als u een USB-stroomadapter gebruikt, moet u ervoor zorgen dat deze is ontworpen voor de iPhone, iPad of iPod touch. Apple raadt aan alleen accessoires te gebruiken die door Apple zijn gecertificeerd en die afkomstig zijn van gerenommeerde bedrijven.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Trouwens, hoeveel watt adapter voor iphone 12?

Om een iPhone 12 snel te kunnen opladen, hebt u een lichtnetadapter van 20 W of meer nodig. Dienovereenkomstig, waarom geen adapter bij iphone 13? Waarom Apple ervoor kiest om geen oplader mee te leveren in de doos. Apple doet dit vooral, omdat het positieve gevolgen heeft voor het milieu. Ze willen een toonaangevend bedrijf zijn dat zich inzet voor het klimaat. Ze hebben als doelstelling gesteld om in 2030 klimaatneutraal te zijn.

Kan je iPhone 13 opladen met oude oplader?

Je oude iPhone oplader en kabel werken ook prima met je iPhone 13. Let wel op: heeft jouw oude oplader een rechthoekige usb A aansluiting? Dan is die oplader 2 tot 3 zo langzaam als een nieuwe snellader. Bovendien past de nieuwe meegeleverde usb C naar Lightning kabel dan niet op je oude oplader. Hoe vaak moet je je iPhone opladen? Een normale iPhone-batterij moet elke één tot twee dagen weer worden opgeladen.

Waarom gaan Apple opladers zo snel kapot?

Oververhit en lang opladen

Deze nepkabels gaan in de regel nog veel minder lang mee en ze kunnen kuren vertonen. Dan krijg je een melding in je scherm als 'deze kabel of dit accessoire is niet gecertificeerd en werkt mogelijk niet goed met deze iPhone'.

Door Earla Bolder

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je zien of het een echte iPhone is? :: Welke USB lader kopen?
Handige links