Huis > H > Hoe Gebruik Je Track Changes?

Hoe gebruik je track changes?

Wijzigingen bijhouden (Track changes)

In Microsoft Word is het mogelijk om teksten aan te passen, terwijl zichtbaar blijft wat er is aangepast. Deze functie heet 'Wijzigingen bijhouden' of in het Engels 'Track changes'. De functie kan geactiveerd worden via het tabblad 'Controleren (Review)' (Word 2010).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik ik GPX bestanden?

Je kunt gpx gebruiken als je een fiets of wandel gps apparaat hebt. Je kunt het bestand openen met een app nadat je het hebt gedownload. De meeste apps zijn gratis.

Wat is een opmaakprofiel in Word?

Het opmaakprofiel van het document is de opmaak waarin de koppen, de standaardtekst, de voettekst etc. worden weergegeven. Deze staan bij de installatie van Word op de fabrieksinstellingen, die meestal niet gewenst zijn. Hoe maak je een subkop in Word? Selecteer de tekst waarvan je een kop wilt maken, bijvoorbeeld Hoofdstuk 1, en klik vervolgens op het tabblad Start linksboven, en vervolgens in het lint bij Stijlen op Kop 1. Selecteer nu de subkop (dus de regel tekst daaronder) en klik in het lint op Kop 2. Doe dit voor alle hoofdstukkoppen en subkoppen.

Hoe maak je paragrafen in Word?

Om in Word een alinea te maken, moet u op de Enter-toets van uw toetsenbord drukken. Dit maakt een nieuwe regel in uw document, die automatisch wordt opgemaakt als een paragraaf. U kunt dan uw tekst in deze nieuwe paragraaf typen. Wat is een ander woord voor opmaak? Opmaak kan ook "styling" worden genoemd.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Je kunt ook vragen wat is de snelste manier om een index bij te werken?

Als u een indexvermelding wilt bewerken of opmaken, wijzigt u de tekst tussen de aanhalingstekens. Als u de index wilt bijwerken, klikt u op de index en drukt u vervolgens op F9. U kunt ook op Index bijwerken in de groep Index op het tabblad Verwijzingen klikken. Trouwens, wat wordt er bedoeld met platte tekst? P. Tekst zonder opmaak en plaatjes, dus ook zonder gebruik van vette, onderstreepte en gekleurde elementen. Veel tekstverwerkingsprogramma's, bijvoorbeeld Word, voegen aan de documenten opmaakelementen toe.

Hoe doe je tabs in Word?

Een tabstop instellen

  1. Ga naar Start en selecteer het startpictogram voor het dialoogvenster Alinea .
  2. Selecteer Tabbladen.
  3. Typ in het veld Tabstoppositie een maateenheid op de positie waarop u de tabstop wilt plaatsen.
  4. Selecteer een uitlijning.
  5. Selecteer een Leider als u er een wilt.
  6. Selecteer Instellen.
  7. Selecteer OK.
Wat kost het uitlijnen van een auto? Auto uitlijnen kosten

Een uitlijncontrole kost € 32,50. Een afspraak plan je eenvoudig online. De kosten van een uitlijning bedragen bij Euromaster € 85,- een afspraak hiervoor plan je eenvoudig online.

Wat dit betreft, hoe maak je een verticale lijn in word?

Als u een verticale lijn tussen de kolommen wilt toevoegen, opent u het dialoogvenster kolommen .

  1. Kies pagina-indeling > kolommen. Kies meer kolommenonder in de lijst.
  2. Schakel in het dialoogvenster kolommen het selectievakje naast lijn tussen.

Door Zarla Decourcey

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je zien welke stijl er wordt gebruikt in Word? :: Hoe kan ik een opmaak verwijderen?
Handige links