Huis > K > Kan Tekst Niet Verwijderen Word?

Kan tekst niet verwijderen word?

Er zijn veel manieren waarop gebruikers tekst kunnen opmaken in MS Word. Probeer daarom de markering te verwijderen door de tekst te selecteren en op het Heldere opmaak optie op het tabblad Home. Gebruikers kunnen ook de tekst selecteren en op Ctrl + spatiebalk drukken om de opmaak te verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Dienovereenkomstig, wat is de snelste manier om een index bij te werken?

Als u een indexvermelding wilt bewerken of opmaken, wijzigt u de tekst tussen de aanhalingstekens. Als u de index wilt bijwerken, klikt u op de index en drukt u vervolgens op F9. U kunt ook op Index bijwerken in de groep Index op het tabblad Verwijzingen klikken. Mensen vragen ook: wat gebeurt er als je een bericht verbergt op facebook? Wanneer je een opmerking op een bericht op je pagina verbergt, gebeurt er het volgende: De opmerking is nog wel zichtbaar voor de persoon die deze heeft geschreven en zijn/haar vrienden. Zo kun je meer ongewenste opmerkingen voorkomen. Voor alle andere mensen is de opmerking verborgen.

Wat is link naar markering kopieren?

Een link naar markeerkopie is een hyperlink waarmee gebruikers tekst of andere inhoud van de ene webpagina naar de andere kunnen kopiëren en plakken. Dit type link wordt vaak gebruikt om informatie te delen tussen webpagina's of om gebruikers in staat te stellen gemakkelijk tekst van de ene pagina naar de andere te kopiëren en te plakken. Trouwens, hoe maak je een horizontale lijn in word? Er zijn een paar manieren om een horizontale lijn te maken in Word. De meest gebruikelijke manier is om een horizontale lijn in te voegen met het gereedschap horizontale lijn. Klik hiervoor op het tabblad "Invoegen" en vervolgens op het gereedschap "Horizontale lijn". Dit zal een horizontale lijn invoegen op het invoegpunt.
Een andere manier om een horizontale lijn in te voegen is het gebruik van de sneltoets Shift+Enter. Dit voegt een regeleinde in op het invoegpunt en creëert een horizontale lijn.
Tenslotte kunt u ook een horizontale lijn maken door drie koppeltekens (---) te typen en dan op Enter te drukken. Dit maakt een horizontale lijn die de breedte van de pagina overspant.

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Hoe maak je een lijn in Word?

Klik op het tabblad Invoegen in de groep Illustraties op Vormen. Klik onder Lijnen op de gewenste lijnstijl. Klik op een beginlocatie in het document, sleep de muisaanwijzer naar een andere locatie en laat de muisknop los. Hoe kan je een pagina draaien in Word? Selecteer de pagina's of alinea's waarvan u de afdrukstand wilt wijzigen. Klik op Pagina-indeling > startpictogram dialoogvenster Pagina-instelling . Klik in het dialoogvenster Pagina-instelling onder Afdrukstand op Staand of Liggend.

Vervolgens, wat zijn marges excel?

Paginamarges zijn de lege ruimten tussen de werkbladgegevens en de randen van de afgedrukte pagina. Boven- en ondermarges kunnen worden gebruikt voor bepaalde items zoals kopteksten, voetteksten en paginanummers. Klik op Pagina-indeling > marges > aangepaste marges. Dus, waar vind ik gegevensvalidatie in excel? Gegevensvalidatie toevoegen aan een cel of een bereik

Selecteer een of meer cellen om te valideren. Klik op het tabblad Gegevens in de groep Hulpmiddelen voor gegevens op Gegevensvalidatie. Selecteer op het tabblad Instellingen in het vak Toestaan de optie Lijst.

Bovendien, hoe bewerk je een reactie op instagram?

Instagram-app voor Android of iPhone

Tik op (iPhone) of (Android) boven je foto of video. Tik op Bewerken. Bewerk of verwijder een bijschrift of voeg een bijschrift toe aan je bericht en tik vervolgens op Klaar (iPhone) of (Android).

Door Hanfurd

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een geluidsopname met mijn iPhone? :: Hoe haal je een kantlijn weg in Word?
Handige links