Huis > K > Kun Je Met Je Iphone Een Gesprek Opnemen?

Kun je met je iPhone een gesprek opnemen?

Met Call Recorder kun je telefoongesprekken met je iPhone opnemen. Je kunt gesprekken van bepaalde nummers automatisch opnemen, zowel inkomende als uitgaande. Als je ophangt kun je het gesprek meteen beluisteren en je kunt de opname vervolgens delen met andere apparaten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

En nog een vraag, hoe kan ik een geluidsopname maken?

Richt de onderkant van de Androidtelefoon in de richting van de geluidsbron. De meeste Androidapparaten hebben de microfoon aan de onderkant. Zorg ervoor dat je handen de microfoon tijdens het opnemen niet afdekken. Tik op de pauzeknop om de opname te pauzeren. Mensen vragen ook: waar zit mijn dictafoon? Op Androidtoestellen zit er op dit moment geen standaard dictafoon-app ingebouwd, maar in de app store van zowel Apple als Android vind je tientallen apps die een gelijkaardige functionaliteit bieden. Zoek hierbij naar 'voice recorder'!

Hoe kan ik een gesprek opnemen op mijn telefoon?

Er zijn een paar manieren om een gesprek op je telefoon op te nemen. Eén manier is om een app als Call Recorder te gebruiken, die beschikbaar is voor zowel iPhone als Android. Een andere manier is om een dienst als Free Conference Call te gebruiken, waarmee u een gesprek kunt opnemen door vóór het gesprek een speciaal nummer te kiezen. Hoe inkomend gesprek opnemen met iPhone? Er zijn een paar verschillende manieren om een inkomend gesprek op je iPhone op te nemen. Eén manier is om een app als Call Recorder te gebruiken, die je kunt downloaden in de App Store. Zodra u de app hebt geïnstalleerd, opent u deze en tikt u op de opnameknop om uw gesprek op te nemen. Je kunt ook een app als TapeACall gebruiken, die op een vergelijkbare manier werkt.
Een andere manier om een inkomend gesprek op je iPhone op te nemen is door de ingebouwde app Voice Memos te gebruiken. Open hiervoor de Voice Memos app en tik op de opnameknop. Als je dan gebeld wordt, tik je op de knop Gesprek toevoegen en selecteer je de persoon die je wilt opnemen. Zodra u in het gesprek bent, tikt u op de knop Gesprekken samenvoegen om de opname te starten.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Men kan zich ook afvragen: kun je een gesprek opnemen terwijl je belt?

Telefoongesprek opnemen Android

Google blokkeert naar eigen zeggen de optie om gesprekken op te nemen op Android-smartphones vanuit privacy-oogpunt. Hierdoor kan je alleen als je nog een oude versie van Android hebt een telefoongesprek opnemen. De app die je in dit geval het beste kan gebruiken is 'Call Recorder'.
Men kan zich ook afvragen: hoe werkt de spraakrecorder? Voicerecorder is een app voor het vastleggen van lezingen, gesprekken en andere geluiden (voorheen Geluidsrecorder). Druk op de grote knop Opnemen (1) en voeg markeringen (3) toe voor de belangrijkste momenten wanneer je iets opneemt of afspeelt (2).

Mensen vragen ook: welke gesprekken mag je opnemen?

Als patiënt mag je, om welke reden je het ook wil doen, een gesprek met je arts opnemen. Als student mag je individuele gesprekken met je docent, scriptiebegeleider of decaan opnemen. Voor al deze gesprekken hoef je geen toestemming te vragen én je hoeft het niet aan te kondigen. Wat dit betreft, kan je geluid opnemen met je telefoon? Een van de standaard apps die tegenwoordig aanwezig is op Android telefoons, is de voice recorder app. Hiermee kun je waar en wanneer je maar wil geluid opnemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan omgevingsgeluid of gesprekken.

Hoe maak je geluidsopname met Samsung telefoon?

Open de Instellingen van je telefoon. Ga nu naar Opname. Tik nu op Geluidsbron. Zorg er dat Automatisch aangevinkt is.

Door Gradeigh

Vergelijkbare artikelen

Welke app voor geluidsopname? :: Hoe gebruik je Zoom op tablet?
Handige links