Huis > W > Welke App Voor Geluidsopname?

Welke app voor geluidsopname?

Eenvoudige Dictafoon/Easy Voice Recorder Pro

Voor Android-gebruikers is Easy Voice Recorder Pro (3,99 euro) een kwalitatief uitmuntende optie die je ook in meerdere formaten laat opnemen, inputvolume laat boosten en je helpt momenten van stilte te automatisch te skippen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Vervolgens, waar staan opgeslagen bestanden op iphone?

Muzieknummers en andere audiobestanden toevoegen op iPhone, iPad of iPod touch. iMovie heeft toegang tot nummers uit uw muziekbibliotheek in de Muziek-app op uw apparaat, en ook tot audiobestanden die op uw apparaat, op iCloud Drive of ergens anders staan. Hoe krijg ik Dictafoon bestanden van mijn iPhone? Gesproken memo's overzetten via iTunes

  1. Sluit de iPhone aan op de computer en start iTunes.
  2. Klik op het iPhone-symbooltje dat verschijnt zodra je een iPhone hebt gekoppeld.
  3. Klik links in de navigatiebalk op Muziek.
  4. Onder Synchroniseer Muziek zet je een vinkje bij Inclusief gesproken memo's.

Is de Dictafoon app gratis?

De app Dictafoon is niet gratis, hij kost $4,99. Kan ik met mijn Samsung een gesprek opnemen? Ja, u kunt een gesprek opnemen met uw Samsung. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen.
Eén manier is om een app van derden te gebruiken, zoals Call Recorder - ACR. Met deze app kunt u zowel inkomende als uitgaande gesprekken op uw Samsung opnemen.
Een andere manier om gesprekken op je Samsung op te nemen is door de ingebouwde Voice Recorder app te gebruiken. Met deze app kun je alleen uitgaande gesprekken opnemen, maar het is een eenvoudige en gemakkelijke manier.
Tot slot kun je ook een schermopname-app zoals AZ Screen Recorder gebruiken om een gesprek op te nemen. Deze methode vereist dat u uw Samsung op speakerphone zet, maar het zal u toelaten om zowel inkomende als uitgaande gesprekken op te nemen.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe werkt spraakrecorder Samsung?

Om hier zelf mee aan de slag te gaan, start je de app Spraakrecorder die je gewoon tussen je andere apps vindt (1). Je start het opnemen natuurlijk met de grote opnameknop (2), maar als je eerst op de opnameinstellingen rechtsonder tikt (3), kun je de gewenste modus kiezen (4). Trouwens, wat is een goede app om gesprekken op te nemen? De TapeACall Pro is een app die zowel op IOS als op Android werkt. De app is helaas niet gratis en ook minder gemakkelijk in gebruik dan de Gespreksopname app. Met de app worden je opnames wel geback-upt in de Cloud en kan je de opnames gemakkelijk delen.

Hoe lang kun je opnemen met dictafoon?

Er is geen praktische limiet aan de lengte van de opnames, maar uiteindelijk zal de vrije ruimte op je iPhone op zijn als je opname te lang is. Dienovereenkomstig, hoe kan ik een whatsapp gesprek opnemen? Stap 1: Zoek "Cube Call Recorder" in Google Play Store en installeer het. Stap 2: Open de Cube Call Recorder als je iemand op WhatsApp belt of je er een oproep van krijgt. Stap 3: Klik op de kubus oproep widget op je telefoonscherm wanneer het WhatsApp gesprek begint. Dan wordt het gesprek automatisch opgenomen.

Dit in overweging nemend, hoe gesprek opnemen op laptop?

Geluidsrecorder Windows 10 gebruiken

Je begint met opnemen door op de grote microfoonknop onderin te drukken. Je kunt de opname ook beginnen met Ctrl + R (van record). Tijdens het opnemen kun je ondertussen een vlag toevoegen aan de opname, zodat je achteraf kunt zien dat je nog iets moet editten of toevoegen.

Door Lorena Boron

Vergelijkbare artikelen

Kan ik met mijn iPhone een gesprek opnemen? :: Kun je met je iPhone een gesprek opnemen?
Handige links