Huis > K > Kun Je Spotify Luisteren Op Apple Watch Zonder Iphone?

Kun je Spotify luisteren op Apple Watch zonder iPhone?

Spotify heeft een Apple Watch-app, waarmee je het afspelen van muziek kunt bedienen. Ook kun je Spotify met Siri bedienen op de Apple Watch. Maar het is natuurlijk nog handiger als je de muziek rechtstreeks kunt streamen op de Apple Watch, zonder dat er tussenkomst van de iPhone nodig is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Daarvan, kun je met je apple watch muziek luisteren zonder telefoon?

Lees hoe u Bluetooth-apparaten met een Watch koppelt. Als u met wifi of een mobiel netwerk bent verbonden op uw Apple Watch Series 3 of nieuwer, kunt u Apple Music en Apple Podcasts streamen, zelfs zonder dat u uw iPhone bij de hand hebt. U kunt ook muziek en podcasts van uw iPhone met uw Watch synchroniseren. Dit in overweging nemend, kan ik spotify gebruiken op apple watch? Om Spotify op je Apple Watch weer te geven, download je de Spotify-app op je iPhone en log je in. Opmerking: zorg ervoor dat je je Apple Watch met Bluetooth hebt gekoppeld aan je iPhone.

En nog een vraag, hoe zet ik muziek van spotify op mijn apple watch?

Er is geen officiële Spotify-app voor de Apple Watch, dus je zult een workaround moeten gebruiken om Spotify-muziek op je horloge af te spelen. Een optie is om de Spotify Connect-functie op de Spotify-app op je iPhone te gebruiken. Zorg ervoor dat je iPhone en Apple Watch verbonden zijn met hetzelfde Wi-Fi-netwerk, open dan de Spotify-app op je iPhone en tik op de knop Apparaten in de rechterbenedenhoek. Je Apple Watch zou in de lijst met apparaten moeten verschijnen; tik erop om verbinding te maken. Eenmaal verbonden kun je je Spotify-muziek vanaf je Apple Watch bekijken en afspelen.
Een andere optie is om de Watch-app voor Pandora Radio te gebruiken. De Pandora-app voor iPhone kan worden gebruikt om het afspelen op de Pandora-app voor Apple Watch te regelen. Zodra u de Pandora-app op uw iPhone hebt geïnstalleerd en met uw Apple Watch hebt gekoppeld, opent u de app op uw iPhone en tikt u op de knop Now Playing in de rechterbenedenhoek. Vanaf hier kun je het afspelen, inclusief het volume, op je Apple Watch regelen. Mensen vragen ook: hoe speel je muziek af op apple watch? Er zijn een paar manieren om muziek af te spelen op je Apple Watch. Eén manier is om de ingebouwde Muziek-app te gebruiken. Hiervoor moet je muziek gesynchroniseerd hebben met je horloge. U kunt dit doen door de Apple Watch-app op uw iPhone te openen en naar het tabblad Mijn horloge te gaan. Scroll daar naar beneden naar Muziek en tik erop. Je ziet een optie om je muziekbibliotheek of specifieke afspeellijsten te synchroniseren. Tik op de optieMuziek synchroniseren en kies vervolgens of je je hele muziekbibliotheek of alleen specifieke afspeellijsten wilt synchroniseren.
Als je een Apple Music-abonnement hebt, kun je ook muziek op je horloge streamen zonder er nummers naar te synchroniseren. Open hiervoor de Muziek-app op je horloge en tik op het tabblad Bibliotheek. Tik vervolgens op het tabblad Bladeren en je ziet verschillende manieren om naar muziek te zoeken, zoals op genre, artiest of album. Als je iets hebt gevonden waarnaar je wilt luisteren, tik je erop en vervolgens op de afspeelknop om het streamen te starten.
Als je een muziekapp van derden gebruikt, zoals Pandora of Spotify, kun je het afspelen ook vanaf je horloge regelen. Hiervoor open je de app op je horloge en zoek je de afspeelknoppen. In Pandora, bijvoorbeeld, moet u op het scherm Now Playing tikken om de afspeelknoppen te openen. Van daaruit kunt u nummers afspelen, pauzeren of overslaan en het volume aanpassen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Men kan zich ook afvragen: hoe krijg ik whatsapp op mijn apple watch?

WhatsApp op de Apple Watch: dit zijn de mogelijkheden

  1. Open de Watch-app op je iPhone en ga naar het 'Mijn Watch'-tabblad;
  2. Tik op 'Berichtgeving';
  3. Verschuif de schakelaar bij 'WhatsApp' zodat het vakje groen wordt.
Kun je muziek downloaden op je Apple Watch? Muziek toevoegen via je iPhone

Open de Apple Watch-app op je iPhone. Tik op 'Mijn Watch' > 'Muziek'. Tik onder 'Afspeellijsten en albums' op 'Voeg muziek toe'. Selecteer albums en afspeellijsten om ze met je Apple Watch te synchroniseren.

Kun je YouTube kijken op een Apple Watch?

YouTube vanaf je Apple Watch

Nu YouTube het vergrendelscherm ondersteunt, kun je de videodienst ook vanaf een Apple Watch bedienen. Dit doe je door het 'Huidige' scherm te openen. Zodat je een video kunt pauzeren of naar de volgende of vorige in de afspeellijst kunt springen.
Welke oortjes bij Apple Watch? De meeste draadloze oordoppen werken met de Apple Watch. Er zijn echter een aantal oordoppen die niet compatibel zijn met de Watch. Bekijk de onderstaande link voor een lijst van compatibele oordoppen:
https://www.apple.com/watch/pair-new-apple-watch/

Dienovereenkomstig, waarom download spotify niet op apple watch?

Er zijn een aantal redenen waarom Spotify niet op de Apple Watch kan worden gedownload. Een van de belangrijkste redenen is dat de Apple Watch een veel kleiner apparaat is dan de iPhone of iPad, en daardoor minder ruimte heeft voor apps. Spotify is een zeer populaire app, maar het zou niet goed werken op de Apple Watch vanwege de beperkte ruimte en de beperkte functionaliteit van het apparaat.

Door Tannie Grumbine

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je Apple Watch niet aan gaat? :: Hoe lang duurt downloaden naar Apple Watch Spotify?
Handige links