Huis > W > Wat Moet Je Doen Met Je Oude Iphone?

Wat moet je doen met je oude iPhone?

Wat je het beste kunt doen is je oude iPhone recyclen. En het mooie is: je krijgt hier vaak een leuk bedrag voor terug. Apple heeft hier op zijn website het eigen GiveBack-initiatief voor. Je kunt je oude telefoon ook aan het goede doel schenken, zoals Stichting AAP, Unicef of ReCell.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dit in overweging nemend, wat krijg je voor een kapotte iphone?

Type iPhone schermVergoeding per scherm*
iPhone 12 mini€ 35,-
iPhone 11 Pro Max€ 29,-
iPhone 11 Pro€ 19,-
iPhone XS Max€ 15,-
Wat is een iPhone 5 nog waard? De prijzen voor een iPhone 5 lopen bij telefooninkopers uiteen van 140 euro tot 142 euro. Misschien lijken deze bedragen aan de lage kant, maar via andere websites zult u veel minder voor uw toestel krijgen. Voor dit bedrag is het wel een vereiste dat uw iPhone 5 nog in goede staat is en werkt.

Waar kan ik mijn oude telefoon inleveren voor geld?

Er zijn een paar verschillende manieren om geld te krijgen voor je oude telefoon. Eén manier is om hem te verkopen aan een telefoonrecyclingbedrijf. Deze bedrijven nemen uw oude telefoon en recyclen hem voor onderdelen of verkopen hem aan iemand die hem kan gebruiken. Een andere manier is om hem te verkopen aan een bedrijf dat telefoons doorverkoopt. Deze bedrijven nemen je oude telefoon en verkopen hem aan iemand die op zoek is naar een gebruikte telefoon. Tot slot kunt u uw oude telefoon ook aan een particulier verkopen. Je kunt je oude telefoon online of in een advertentie te koop aanbieden. Wat te doen met een oude mobiele telefoon? De beste manier om een oude mobiele telefoon te recyclen is deze te verkopen of in te ruilen voor een nieuwe. Er zijn veel recyclingbedrijven voor mobiele telefoons die uw oude telefoon aannemen en deze opknappen of de onderdelen recyclen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Dienovereenkomstig, is mijn oude iphone geld waard?

Heb je thuis een iPhone of iPad die je niet meer gebruikt, dan is deze geld waard! Lever je oude toestel in en ontvang de waarde van je apparaat op je rekening . Geef de staat van je iPhone of iPad aan, laat je gegevens achter en stuur je toestel op of kom langs bij Rephone. Super eenvoudig! Trouwens, hoe iphone leegmaken voor verkoop? Alle inhoud en instellingen van je iPhone wissen

  1. Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Zet over of stel iPhone opnieuw in'.
  2. Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen'.

Wat dit betreft, hoe kan ik mijn iphone opschonen?

Je kunt deze optie als volgt aan- en uitzetten:

  1. Open Instellingen op je iPhone of iPad;
  2. Tik op Algemeen;
  3. Kies iPhone-opslag;
  4. Tik op apps die je niet of nauwelijks gebruikt;
  5. Kies 'Ruim op' om de ruimte die de app in beslag neemt vrij te maken.
Wat is mijn iPhone 10 waard? Het verkopen van een gloednieuwe iPhone X met alles erop en eraan levert je al snel een bedrag van rond de €780 op.

Dienovereenkomstig, hoe duur is de iphone 13?

iPhone 13 met 128 GB: € 909. iPhone 13 met 256 GB: € 1029. iPhone 13 met 512 GB: € 1259.

Door Loux Heaviland

Vergelijkbare artikelen

Wat is de iPhone 4 nog waard? :: Wat is mijn oude MacBook waard?
Handige links