Huis > W > Wat Is De Iphone 4 Nog Waard?

Wat is de iPhone 4 nog waard?

De prijzen van een iPhone 4 verschillen van zo'n 26 euro tot 36 euro. Het lijkt misschien niet veel, maar via andere websites zult u nog minder voor uw toestel krijgen. Voor dit bedrag is het wel van groot belang dat uw iPhone nog in goede staat is en werkt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe oud is mijn iPhone 5s?

Druk op 'Algemeen'. Ga naar 'Info'. Je ziet hier het serienummer. Voer het serienummer nu in op Chipmunk. Dit in overweging nemend, wat is een iphone 3 waard? De iPhone 3G 8GB is bij Amazon nog maar 113 euro waard. De webwinkel taxeert de waarde van de iPhone 3G, iPhone 3Gs en iPhone 4 en laat zien hoeveel je er nog voor terugkrijgt als je de telefoon opstuurt. De webwinkel Amazon heeft iOS-apparaten toegevoegd aan haar inruilprogramma.

Vervolgens, kun je nog iets met een iphone 4?

Ja, er zijn nog veel dingen mogelijk met een iPhone 4. Hoewel het niet het nieuwste model is, is het nog steeds een krachtig toestel. Apps kunnen nog steeds worden gedownload en gebruikt, en veel functies, zoals de camera en kaarten, zijn nog steeds beschikbaar. Waar kan ik mijn kapotte telefoon verkopen? Er zijn een paar opties om een kapotte telefoon te verkopen. Een optie is om naar een telefoon recycling website te gaan zoals Gazelle.com of EcoATM.com. Deze websites bieden geld voor het recyclen van oude of kapotte telefoons. Een andere optie is om de telefoon te verkopen op eBay of Craigslist. Zorg ervoor dat je de telefoon vermeldt als "kapot" of "voor onderdelen", zodat kopers weten wat ze krijgen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Je kunt ook vragen wat is de nokia 3310 waard?

De Nokia 3310 kwam in 2000 op de markt en brengt vandaag in goede staat tot 300 euro op. Deze Nokia telefoon, die je je zeker nog herinnert, is een van de genoemde telefoons die je in mint of originele staat nog wat extra geld kunnen opleveren. En nog een vraag, wat krijg ik terug voor mijn samsung? Tot € 150,- extra inruilwaarde

Wanneer je tussen en een Samsung Galaxy Z Fold 3, Flip 3, S22 Ultra, S22 Plus, S21 FE of S20 FE 5G bestelt, ontvang je extra inruilwaarde bovenop de inruilwaarde van je oude smartphone. Dit bedrag tellen we op bij jouw korting.

Hoeveel krijg je voor je oude telefoon?

Zelfs smartphones van 3 jaar oud, kunnen nog aardig wat opleveren. In november 2021 werd er: Tot €271 geboden voor een gebruikte Samsung Galaxy S10 (128 GB). Tot €190 geboden voor een gebruikte iPhone X (64 GB). Hoe vernietig je een mobiele telefoon? Uw mobiele telefoon wordt vernietigd met een shredder. Deze machine vermaalt uw telefoon en daardoor ook uw vertrouwelijke data en gegevens. Er zijn bedrijven die bij u op locatie telefoons kunnen vernietigen.

Wat is mijn telefoon nog waard?

Deze informatie vind je bij de applicatie 'Instellingen' van je smartphone onder 'Algemeen' of 'Toestelinfo'. Hoe en wanneer krijg ik mijn geld? Je krijgt de waarde van jouw ingeruilde telefoon altijd op een MediaMarkt-cadeaukaart. Deze ontvang je direct in de winkel na het inleveren van je oude smartphone.

Door Lucy Devita

Vergelijkbare artikelen

Is mijn oude laptop nog wat waard? :: Wat moet je doen met je oude iPhone?
Handige links