Huis > W > Wat Is Mijn Oude Laptop Nog Waard?

Wat is mijn oude laptop nog waard?

Wist u dat er websites zijn die een gratis online rekenmachines aanbieden, waarmee u de huidige prijs van uw gebruikte laptop bij benadering kunt bepalen? Een voorbeeld hiervan is Gadgetsalvation.com. Berekende waarde van een Acer Swift 3 via Gadgetsalvation.com.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Mensen vragen ook: hoe maak ik een oude laptop leeg?

Optie 1: Zelf wissen en overschrijven

Met het bekende en gratis Ccleaner overschrijf je gewiste oude data zodat het niet meer terug te halen is. Verwijder eerst handmatig zoveel mogelijk vertrouwelijke data door mappen te verwijderen en gegevens vanuit programma's, zoals e-mail, te deleten.
Waar kan ik mijn oude computer kwijt? Oude apparaten inleveren bij gemeenten

Er zijn 3 mogelijkheden: U kunt de apparaten inleveren bij een gemeentelijke verzamelplaats; U kunt de apparaten op de stoep zetten bij het huisvuil; U kunt een afspraak maken met de gemeentelijke ophaaldienst (voor grofvuil).

Wat te doen als je laptop verkoopt?

1. Wanneer u uw laptop verkoopt, moet u eerst een back-up maken van al uw persoonlijke gegevens en bestanden. U kunt dit doen door ze over te brengen naar een externe harde schijf of naar een cloudopslagdienst.
2. Vervolgens moet u de harde schijf formatteren. Dit zal alle gegevens op de schijf wissen, dus zorg ervoor dat je back-ups van alles hebt voordat je doorgaat. Om de harde schijf te formatteren, kunt u een ingebouwd hulpprogramma gebruiken zoals het Schijfhulpprogramma op een Mac, of u kunt een programma van derden gebruiken zoals CCleaner.
3. Zodra de harde schijf is geformatteerd, kunt u doorgaan met de verkoop van uw laptop. Zorg ervoor dat u alle noodzakelijke accessoires, zoals het netsnoer en eventuele adapters die nodig kunnen zijn. U moet ook een kopie van het besturingssysteem bijvoegen als de koper er nog geen heeft.

Door Domonic Deglow

Vergelijkbare artikelen

Hoe vernietig je een laptop? :: Hoe maak je een computer leeg?
Handige links