Huis > H > Hoe Open Je Een Outlook Bestand?

Hoe open je een Outlook bestand?

Selecteer Bestand > Openen en exporteren > Outlook-gegevensbestand openen. Opmerking: Afhankelijk van hoe Outlook is ingesteld, wordt de map waarin het . pst-bestand is opgeslagen, automatisch geopend. Als dit niet het geval is, bladert u naar de locatie van het bestand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Dus, wat is een outlook-gegevensbestand?

Outlook gebruikt een gegevensbestand om items op uw computer op te slaan, het bestand Outlook Persoonlijke mappen (. pst). Met een Microsoft Exchange-account worden uw items meestal bezorgd bij en opgeslagen op de e-mailserver. Daarvan, hoe kan ik outlook bestanden overzetten? E-mail en adressenboek

  1. Sluit Outlook op je oude pc.
  2. Open in Windows Verkenner de map %localappdata%\Microsoft\Outlook.
  3. Kopieer alle pst-bestanden.
  4. Installeer Outlook op je nieuwe pc.
  5. Stel je accounts in.
  6. Importeer de pst-bestanden via Bestand.
  7. Klik op Volgende en kies welke mappen je wilt importeren.

Dienovereenkomstig, waar vind ik bestand opties?

Er zijn een paar verschillende plaatsen waar u bestandsopties kunt vinden, afhankelijk van het besturingssysteem dat u gebruikt.
Onder Windows kunt u bestandsopties vinden door de Verkenner te openen, een bestand te selecteren en dan op het tabblad "Eigenschappen" te klikken. Op de Mac vindt u bestandsopties door de Finder te openen, een bestand te selecteren en op de knop "Info ophalen" te klikken.
Zowel Windows als Mac hebben ook algemene bestandsopties die toegankelijk zijn via het "Configuratiescherm" (in Windows) of de "Systeemvoorkeuren" (op Mac). Van daaruit kunt u de standaardprogramma's voor het openen van verschillende typen bestanden wijzigen, evenals andere bestandsgerelateerde opties. Dus, hoe krijg ik mijn oude mail terug? Er zijn een paar manieren om oude mail op te halen, afhankelijk van de mailclient die u gebruikt. Als u een desktop client zoals Microsoft Outlook gebruikt, kunt u de Import/Export functie gebruiken om uw oude mail uit een bestand te importeren. Gebruikt u een webmailservice zoals Gmail, dan kunt u de functie Mail Fetcher gebruiken om mail van een ander account op te halen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Hoe PST-bestand importeren Outlook 2010?

Nu wil je deze gegevens importeren in Outlook op een andere computer.

  1. Kies het tabblad Bestand linksboven in het lint van Outlook.
  2. Kies Openen - Importeren/exporteren.
  3. Kies Gegevens uit een ander programma of bestand importeren.
  4. Klik op Volgende>
  5. Kies voor Outlook-gegevensbestand (.pst) en klik op Volgende>
Mensen vragen ook: kan de map niet weergeven microsoft outlook heeft geen toegang? Klik op Instellingen. Klik op Mappen. Zet een vinkje achter de map(pen) die je wil zien.

Dit in overweging nemend, kan outlook gegevensbestand niet maken?

Volg de onderstaande stappen om te leren hoe u dit moet doen:

  • Open het klassieke configuratiescherm:
  • Wijzig uw weergavemodus in Kleine pictogrammen.
  • Klik op Mail .
  • Klik op de Emailaccounts...
  • Klik op Nieuw .
  • Volg de instructies op het scherm en voer uw juiste gegevens in.
  • Start Outlook opnieuw indien geopend.
En nog een vraag, hoe groot kan een pst bestand zijn? De totale grootte van PST- en OST-bestanden heeft een vooraf geconfigureerde limiet van 50 GB. Deze limiet is groter dan de limiet voor Unicode PST- en OST-bestanden in Outlook 2007 en Outlook 2003.

Bovendien, hoe pst bestanden samenvoegen?

pst-bestanden die u wilt samenvoegen al in Microsoft Outlook zijn geopend, moet u een van de . pst-bestanden sluiten voordat u samenvoegt. Klik met de rechtermuisknop op het . pst-bestand dat u wilt sluiten in het navigatiedeelvenster en selecteer vervolgens het Sluit "Pst File Name" vanuit het rechtsklikmenu.

Door Gaelan Chichester

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik Outlook bestanden overzetten? :: Hoe maak ik een mail prioriteit?
Handige links