Huis > K > Kan Iemand Anders Mijn Mail Lezen?

Kan iemand anders mijn mail lezen?

Artikel 13 van de grondwet beschrijft: 'Het briefgeheim is onschendbaar, behalve, in de gevallen bij de wet bepaald, op last van de rechter. ' Niemand, zelfs de overheid niet, mag post van een ander open maken tenzij hier toestemming van de rechter voor is. Dit geldt in bepaalde mate ook voor e-mail.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

En nog een vraag, hoe outlook agenda niet zichtbaar voor anderen?

Ga naar je agenda, klik op de betreffende afspraak, rechtermuisknop en klik 'Persoonlijk' aan. Je ziet meteen rechts een slotje verschijnen. Wat dit betreft, hoe kan ik mijn mailbox openen? Het openen van een e-mail op je computer. Ga naar de website van je e-mailprovider. Log in op je e-mail account. Klik op “Inbox” (Postvak in).

Wat is een functionele mailbox?

Een functionele mailbox is een postbus die kan worden gebruikt om e-mailberichten op te slaan en te beheren. Hij is toegankelijk via een webbrowser of een e-mailclient. Je kunt ook vragen kan ik mijn e mails automatisch naar een bepaalde map laten verplaatsen bij binnenkomst? Ja, u kunt uw e-mailprovider vragen uw e-mails automatisch naar een bepaalde map te verplaatsen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Waar staat de map Concepten in Outlook?

Concept-berichten aanpassen

Klik in het linkermenu op Concepten. In deze map staan alle mails waaraan u bent begonnen, maar die niet zijn verstuurd. Klik op het gewenste bericht. Het berichtvenster opent.
Kan mail niet verplaatsen naar map? Kun je inkomende berichten in je e-mailpostvak niet meer verwijderen of verplaatsen? Dan is je postvak waarschijnlijk vol. Dit probleem kan optreden bij het gebruik van IMAP via e-mailsoftware als Outlook of Thunderbird en bij het gebruik van STRATO Webmail.

Wat dit betreft, hoe zet ik mijn email op mijn laptop?

Een nieuw e-mailaccount toevoegen

  1. Selecteer Start, voer E-mailin en kies de app in de resultaten.
  2. Als u de Mail-app voor de eerste keer opent, ziet u een welkomstpagina.
  3. Selecteer Account toevoegen.
  4. Kies het type account dat u wilt toevoegen.
  5. Voer de vereiste gegevens in en selecteer Aanmelden.
  6. Selecteer Klaar.
Mensen vragen ook: wat is een groepsmailbox? Soms maakt een organisatie gebruik van mailboxen die niet aan één persoon hangen, maar aan een groep mensen. Als je toegang hebt, mag je deze gedeelde mailbox ook toevoegen aan je Outlook-mappen. Op die manier kun je deze mailbox eenvoudig beheren.

Hoe verbind je een mail met een andere mail?

Klik op het tabblad Accounts en import. Klik in het gedeelte 'E-mail bekijken uit andere accounts' op Een e-mailaccount toevoegen. Geef het e-mailadres van het andere account op en klik vervolgens op Volgende. Maak een keuze en klik op Volgende.

Door Merchant Auala

Vergelijkbare artikelen

Is Outlook veiliger dan Gmail? :: Hoe krijg ik Outlook weer terug?
Handige links