Huis > W > Welke Poort Voor Inkomende Mail?

Welke poort voor inkomende mail?

Instellingen inkomende mailserver

Het e-mailadres dat u wilt instellen. Het poortnummer dat wordt gebruikt door de server voor inkomende e-mail. De meeste gebruiken 143 of 993 voor IMAP of 110 of 995 voor POP.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dus, wat is het verschil tussen imap en pop3?

Met POP3 download je je e-mail vanaf de server naar je apparaat (computer of telefoon). Je e-mail wordt doorgestuurd naar je apparaat en blijft niet bewaard op de server. Met IMAP kun je e-mailberichten op de server bekijken via je e-mailprogramma. Hoe moet je Outlook instellen? Selecteer Bestand > Account toevoegen. Wat u vervolgens te zien krijgt, is afhankelijk van uw versie van Outlook. Voer uw e-mailadres in en klik op Verbinding maken. Voer uw naam, e-mailadres en wachtwoord in en selecteer Volgende.

Wat dit betreft, waarom kan ik niet categoriseren in outlook?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u niet kunt categoriseren in Outlook:
Controleer eerst of u zich in de mailweergave van Outlook bevindt. U kunt geen items categoriseren in Agenda, Contacten, Taken of een andere weergave.
Controleer vervolgens of u een of meer items hebt geselecteerd. U kunt geen items categoriseren als ze niet zijn geselecteerd.
Als u Outlook gebruikt op een Microsoft Exchange Server, kan de beheerder van uw Exchange server de mogelijkheid om items te categoriseren hebben uitgeschakeld.
Controleer tenslotte of u de optie "Categorieën verbergen" niet hebt geselecteerd op het tabblad Beeld van het dialoogvenster Opties. Mensen vragen ook: wat is de rol van de navigatiebalk in outlook? De navigatiebalk in Outlook helpt u tussen de verschillende gebieden van de app te bewegen. De navigatiebalk bevat knoppen voor uw Postvak IN, Agenda, Mensen en Taken. U kunt de navigatiebalk ook gebruiken om te zoeken naar e-mail, agenda-items en contactpersonen.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe kan ik het best werken met Outlook?

Wij geven u enkele basisprincipes waarmee u Outlook optimaal kunt benutten:

  1. Beperk het aantal plaatsen waar u berichten leest.
  2. Laat bepaalde berichten aan u voorbij gaan.
  3. Beperk het aantal plaatsen waar u berichten handmatig opbergt.
  4. Verwerk uw berichten aan de hand van de volgende vier acties.
Dienovereenkomstig, wat is poort 25? Poort 25 is de poort waarmee e-mailberichten via het internet worden verstuurd. Deze wordt door sommige providers geblokkeerd uit security-overwegingen. Poort 587 is een alternatieve poort die kan worden ingesteld.

Waar vind ik de server voor inkomende mail?

Android (systeemeigen Android-e-mailclient)

  1. Selecteer je e-mailadres, en klik onder Geavanceerde instellingen op Serverinstellingen.
  2. Je wordt naar het scherm Serverinstellingen van je Android geleid, waar je toegang hebt tot je serverinformatie.
Dit in overweging nemend, wat is poort 587? Poort 587 wordt gebruikt om vanuit de client e-mails bij de mailserver af te leveren, hier een MSA (mail submission agent) genoemd.

Dienovereenkomstig, waar staat mijn pop wachtwoord?

Ga naar Instellingen en vervolgens naar Wachtwoorden & accounts. Tik op het e-mailaccount waarvan u de instellingen wilt wijzigen. Werk de Hostnaam van de Inkomende e-mailserver bij.

Door Barrus Broll

Vergelijkbare artikelen

Wat is een OV2 bestand? :: Hoe kan ik mijn email herstellen?
Handige links