Huis > W > Wat Zijn Overige Bestanden Op Mac?

Wat zijn overige bestanden op Mac?

Naast apps, foto's en films schaart Apple ook een grote hoeveelheid data onder de categorie 'Overig'. Op de Mac zijn dit vaak documenten, plug-ins, systeemdata en cachegeheugen dat door geïnstalleerde apps wordt opgeslagen. De bestanden zijn niet schadelijk, maar nemen wel een boel opslagruimte in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe wis ik Overig geheugen op mijn Mac?

Open de Finder. Klik in het menu op Ga > Ga naar map. Geef aan dat je naar '~/Library/caches' oftewel '~/Library/caches' wilt gaan (uiteraard zonder aanhalingstekens). Kies de mappen die je wilt verwijderen en klik op Verplaats naar prullenmand. Men kan zich ook afvragen: welke caches kan ik verwijderen mac? Er bestaan ruwweg drie belangrijke soorten caches die je kunt opschonen op je Mac:

  • Systeemcache.
  • Gebruikerscache (inclusief app-cache en DNS-cache)
  • Browsercache.

Wat is Overig in opslag Samsung?

Other in storage verwijst naar de diverse bestanden die op uw Samsung-apparaat zijn opgeslagen en die niet in een specifieke categorie passen. Dit kunnen tijdelijke bestanden, systeembestanden en andere willekeurige gegevens zijn. Hoewel de meeste gegevens die zijn opgeslagen in Overig niet belangrijk zijn, kunnen ze toch een aanzienlijke hoeveelheid ruimte op uw apparaat in beslag nemen. Als je weinig opslagruimte hebt, kun je overwegen een aantal bestanden in Overig te verwijderen. Waar vind ik de specificaties van mijn MacBook? De specificaties van de MacBook zijn te vinden op de website van Apple onder de rubriek "Specificaties" voor elk afzonderlijk MacBook-model. De specificaties van de MacBook Air vindt u bijvoorbeeld hier: https://www.apple.com/macbook-air/specs/.

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

En nog een vraag, welke cache bestanden verwijderen?

Ga naar het kopje Privacy en beveiliging en klik op Browsegegevens wissen. Selecteer de Periode die jij wilt verwijderen. Klik daarna op de knop Browsegegevens wissen en je hebt jouw cache geleegd. Om er zeker van te zijn dat jouw caches geleegd zijn kun je de browser afsluiten en opnieuw openen. Dus, hoe kan ik opslagruimte vrijmaken? Op Android:

  1. Ga naar 'Instellingen' en scrol naar 'Apps'.
  2. Selecteer vervolgens de app die je wil aanpakken. Nu zie je wat informatie over de applicatie. Klik op 'Opslag'.
  3. Druk onderaan op 'Cache legen'.

Je kunt ook vragen hoe kan ik mijn imac opschonen?

Herstart je Mac en houd bij het opstarten Cmd⌘ + R ingedrukt. Kies daarna voor het Schijfhulpprogramma en selecteer de juiste schijf (Macintosh HD). Stel de structuur in op Mac OS Uitgebreid en klik op Wis. Je schijf zal nu volledig gewist worden. Vervolgens, kun je cachegegevens wissen? Mocht je de cache willen leegmaken of de data helemaal willen verwijderen, ga dan naar Instellingen / Opslagruimte en druk op Ruimte vrijmaken. De telefoon of tablet kan dan laten zien welke tijdelijke bestanden meteen weg kunnen.

Kan cache legen kwaad?

Maar wie vermoedt dat hij een oudere versie van de site ziet, kan de cache legen. Alle tijdelijke bestanden worden dan verwijderd. Dit kan geen kwaad, het enige gevolg is dat websites misschien iets langzamer laden.

Door Burdelle Mcdermott

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je Overig op Samsung? :: Wat te doen bij Hitteletsel?
Handige links