Huis > H > Hoe Maak Ik Een Document Op Mijn Ipad?

Hoe maak ik een document op mijn iPad?

Je eerste document aanmaken in Pages op de iPad

  1. Open Pages en tik in de documentweergave op. boven in het scherm om de sjabloonkiezer te openen.
  2. Tik op een van de lege sjablonen in de categorie 'Eenvoudig'.
  3. Begin met typen.
  4. Als je klaar bent, tik je op 'Documenten' of op.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

En nog een vraag, hoe maak ik een pdf bestand op mijn iphone?

Een PDF maken met je iPhone

  1. Open het document dat je naar PDF wilt omzetten, bijvoorbeeld een webpagina of e-mail.
  2. Tik op het deelicoon en kies Druk af.
  3. Let op: druk je vingertoppen op het document en maak een 'inzoom' beweging.
  4. En dit PDF-document kan je dan vervolgens opslaan of delen.
Dus, hoe werkt teksteditor? Met de teksteditor kun je de inhoud van een pagina of item aanmaken. De teksteditor is de balk met symbolen bovenin het invoerveld Inhoud. De teksteditor kom je in veel modules tegen, zoals in: Pagina's, Diensten, Blogitems, Teampersonen, FAQ-vragen en Slides.

Hoe maak je een document op Mac?

Er zijn een paar verschillende manieren om een document te maken op een Mac. Eén manier is om het programma TextEdit te gebruiken dat op alle Macs is geïnstalleerd. Open hiervoor het programma TextEdit, klik op het menu Bestand en kies Nieuw. Dit opent een nieuw, leeg document. U kunt dan beginnen uw tekst in het document te typen.
Een andere manier om een document op een Mac te maken is het programma Pages. Dit is een tekstverwerkingsprogramma dat vergelijkbaar is met Microsoft Word. Om in Pages een nieuw document te maken, klikt u op het menu Bestand en kiest u Nieuw. Er wordt dan een nieuw, leeg document geopend. U kunt dan beginnen met het typen van uw tekst in het document.
Een andere manier om een document te maken op je Mac is het programma Keynote. Dit is een presentatieprogramma dat lijkt op PowerPoint. Om een nieuw document te maken in Keynote, klikt u op het menu Bestand en kiest u Nieuw. Dit opent een nieuw, leeg document. Je kunt dan beginnen met het toevoegen van tekst, afbeeldingen en andere inhoud aan het document. Is ook tekst verwerken? Ja, tekstverwerking is ook een soort gegevensverwerking. Tekstverwerking verwijst meestal naar de manipulatie van tekstuele gegevens, zoals het omzetten ervan in een ander formaat, het extraheren van specifieke informatie eruit, of het uitvoeren van diverse bewerkingen erop.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Wat dit betreft, wat is teksteditor op mac?

Met Teksteditor kun je RTF-documenten openen en bewerken die in andere tekstverwerkingsapps zijn aangemaakt, zoals Microsoft Word en OpenOffice. Ook kun je je documenten in een andere structuur bewaren, zodat ze compatibel zijn met andere apps. Hoe werkt Pages op de iPad? Met Pages kun je elk gewenst document aanmaken, van een eenvoudig tekstverwerkingsdocument met vooral tekst tot een paginalay-outdocument met afbeeldingen, interessante lettertypebewerkingen en nog veel meer. Als je een document wilt aanmaken, begin je altijd met een sjabloon. Deze pas je vervolgens naar wens aan.

Hoe werkt Word op macbook?

Microsoft Office 365 is nu voor het eerst beschikbaar in de Mac App Store. Vanaf vandaag is Office 365 voor het eerst beschikbaar in de Mac App Store, zodat het nog gemakkelijker wordt voor Mac-gebruikers om Word, Outlook, Excel, PowerPoint, OneNote en het hele pakket met populaire apps van Microsoft te downloaden. Hoe zet je een PDF-bestand in een Word-document? WordPDFWord

Een PDF toevoegen aan een Office-bestand

  1. Klik op Invoegen > Object in de groep Tekst.
  2. Klik op Bestand gebruiken > Bladeren.

Hoe kan je een PDF-bestand openen in Word?

Een PDF bewerken

  1. Ga naar Bestand > Openen.
  2. Zoek het PDF-bestand en open het (u moet mogelijk Bladeren selecteren en het PDF in een map zoeken).
  3. Er wordt aangegeven dat er een kopie wordt gemaakt van het PDF-bestand en dat de inhoud wordt geconverteerd naar een indeling die in Word kan worden weergegeven.

Door Munafo

Vergelijkbare artikelen

Hoe Pages opslaan? :: Waar vind ik Pages op mijn Mac?
Handige links