Huis > H > Hoe Kan Ik Geld Storten Op Mijn Paypal Rekening?

Hoe kan ik geld storten op mijn PayPal rekening?

Geld storten via iDeal

  1. Log in op PayPal.com of via de PayPal app.
  2. Selecteer de optie 'Geld toevoegen via iDeal'.
  3. Voer het bedrag in dat u over wilt maken, en selecteer uw bank.
  4. Nadat u de betaling heeft afgerond, staat het geld binnen enkele minuten op uw PayPal-rekening.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waar vind ik mijn PayPal account?

Om de gegevens van je bankrekening of PayPal-account te wijzigen, ga je naar Uitbetalingsinstellingen en selecteer je 'bewerken' of 'toevoegen'. Nadat je een update aangevraagd hebt, dien je de beveiligingsprocedure te volgen om de door jou gemaakte wijzigingen te bevestigen. Waarom kan ik niet met mijn PayPal saldo betalen? In dit geval adviseren we om direct contact op te nemen met je bank of met PayPal. Het is zeer waarschijnlijk dat je kaart geblokkeerd is, gedeactiveerd is of de limiet heeft overschreden. Je kan na 24 uur nogmaals proberen om de betaling uit te voeren.

Welke winkels accepteren PayPal?

Op dit moment wordt PayPal geaccepteerd bij veel online retailers, waaronder Best Buy, Home Depot, Staples en Target. U kunt PayPal ook gebruiken om te betalen voor benzine bij geselecteerde tankstations en om donaties te doen aan geselecteerde goede doelen. Kan je in de winkel betalen met PayPal? Ja, u kunt in de winkel met PayPal betalen. U kunt PayPal gebruiken om uw aankoop in de winkel te betalen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe schrijf je geld over?

Voor een overschrijving heb je je eigen IBAN nodig en de IBAN van degene aan wie je betaalt. De naam (en optioneel het adres) van degene aan wie je wilt betalen. Jouw handtekening op papier of elektronisch via een kaartlezer of een ander apparaat. Dienovereenkomstig, hoe lang duurt het als je geld overmaakt naar paypal? Het duurt in het eerste geval maximaal 5 minuten totdat het geld op je rekening staat. Met internetbankieren duurt het 1 tot 2 dagen voordat je het geld van je bankrekening op je PayPal account ziet staan. Je kunt ook geld van je PayPal account weer op je bankrekening storten³.

Dus, kunnen mensen je adres zien op paypal?

Jouw gegevens blijven van jou.

Gegevens zoals je naam, e‑mailadres, woonadres, telefoonnummer en geboortedatum helpen ons om te controleren of jij het bent, en stellen ons in staat je zo goed mogelijk te beschermen tegen fraude.
Dienovereenkomstig, wat is je paypal account? Betaal snel en gemakkelijk met PayPal; dé service om te betalen, geld over te maken en betalingen te ontvangen zonder steeds opnieuw je financiële gegevens in te voeren.

Is een PayPal account anoniem?

PayPal geeft je een extra vorm van bescherming bij het betalen door je privégegevens ook daadwerkelijk privé te houden. De ontvanger van je geld krijgt je bank- of creditcardgegevens niet te zien. En omdat je gegevens veilig zijn opgeslagen, hoef je deze ook nergens - online of openbaar - in te voeren.

Door Nelly

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet betalen met PayPal zonder creditcard? :: Hoe kom ik op mijn PayPal account?
Handige links