Huis > H > Hoe Zet Ik Mijn Backup Terug Op Mijn Samsung?

Hoe zet ik mijn backup terug op mijn Samsung?

Jeback-upjeAndroid

Schakelen tussen back-upaccounts

  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Systeem. Back-up.
  3. Tik op Back-upaccount.
  4. Tik op het account dat je wilt gebruiken voor back-ups.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

En nog een vraag, waar kan ik mijn back-up vinden?

Op Android vind je de map terug in het hamburgermenu. Bovenaan de map staat de back-up van je huidige toestel, met daaronder app-backups en opgeslagen data van eerdere smartphones. Tik je op een back-up, dan zie je wat er precies opgeslagen is en hoeveel ruimte de data in beslag neemt. Waar staat mijn backup in Google Drive? Die back-ups staan al langer op Google Drive, maar waren tot nu toe niet zichtbaar. Gebruikers kunnen aan de linkerkant van de webclient of onderaan in het menu van de Android-app de nieuwe optie 'Backups' zien, meldt Android Police.

Waar vind ik de backup van mijn Samsung?

De back-up van uw Samsung vindt u in de app Instellingen. Tik op de optie Back-up en reset. Vanaf hier kunt u kiezen of u een back-up van uw Samsung wilt maken naar uw Google-account of naar een Samsung-account. U kunt er ook voor kiezen om een back-up van uw Samsung te maken naar een extern opslagapparaat. Hoe maak ik een volledige backup van mijn telefoon? Er zijn een paar verschillende manieren om een volledige back-up van je telefoon te maken. Eén manier is om een telefoon back-up app zoals My Backup Pro te gebruiken. Met deze app kunt u een back-up maken van uw hele telefoon, inclusief uw app-gegevens, contacten en tekstberichten. Een andere manier om een back-up van je telefoon te maken is via een dienst als iCloud of Google Drive. Met deze diensten kun je draadloos een back-up van je telefoon maken en heb je meestal meer opslagruimte dan met een telefoonback-up-app.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Waar staat de backup van smart switch?

Hoe maak je een back up en hoe kan je je gegevens terugzetten op je smartphone of tablet?

  1. Open Smart Switch op de computer en sluit je smartphone of tablet aan.
  2. Klik op 'Back-up' in het menu.
  3. Selecteer de gegevens waar je een back-up van wilt maken.
  4. Er wordt een back-up van je gegevens op de PC opgeslagen.
Waar vind ik de backup van mijn foto's? Surf naar Google Foto's en log in als u niet ingelogd bent. Klik indien nodig op linksboven op Foto's om bij het overzicht van alle beelden te komen.

Wat dit betreft, waar vind ik backup windows 10?

Systeemkopie

  1. Ga naar Instellingen > Bijwerken en beveiliging > Back-up.
  2. Ga naar back-up maken en terugzetten (Windows 10) > Een systeemkopie maken.
  3. Selecteer de harde schijf en klik op Volgende > Volgende > Back-up starten.
Waar vind ik mijn back-up van WhatsApp? Back-ups van WhatsApp worden automatisch opgeslagen op je telefoon. Je kunt ze vinden in de map WhatsApp > Databases op je telefoon.

Waarom zie ik mijn WhatsApp backup niet in Google Drive?

Als je geen back-up van WhatsApp kunt vinden in Google Drive, kan dit verschillende oorzaken hebben:
- WhatsApp heeft geen toegang tot je Google Drive-account. Ga naar de instellingen van WhatsApp en zorg ervoor dat de toegang tot je Google Drive-account is ingeschakeld.
- Je hebt geen back-up van WhatsApp gemaakt naar je Google Drive-account. Ga naar de instellingen van WhatsApp en maak een back-up naar je Google Drive-account.
- WhatsApp heeft een back-up van je chatgeschiedenis gemaakt, maar deze is nog niet gesynchroniseerd met je Google Drive-account. Wacht tot de back-up is voltooid en ga dan naar de instellingen van WhatsApp om de back-up te vinden.

Door Emili

Vergelijkbare artikelen

Waar wordt WhatsApp backup opgeslagen Android? :: Waarom verbind mijn telefoon niet met de auto?
Handige links