Huis > H > Hoe Zet Ik Een Liedje Als Beltoon Op Mijn Samsung?

Hoe zet ik een liedje als beltoon op mijn Samsung?

Een muziekbestand als beltoon instellen

  1. Tik vanuit het startscherm 'Apps' en vervolgens op instellingen.
  2. Navigeer in het instellingen menu naar 'Geluid'.
  3. Tik op 'Beltonen' en vervolgens op 'toevoegen'.
  4. Selecteer 'Geluid selecteren' en kies uit de lijst van muziekbestanden het bestand dat je als beltoon wilt hebben.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik een ringtone downloaden?

Stel je muziekbestand in als ringtone

  1. Stap 1. Open Instellingen en tik op geluiden en trillen.
  2. Stap 2. Tik op Ringtone.
  3. Stap 3. Tik op het Paperclip-pictogram.
  4. Stap 4. Selecteer het muziekbestand dat op je mobiele telefoon is opgeslagen.
  5. Stap 5. Tik op Gereed.
Waar zitten de ringtones in Android? Je vindt hem meestal in de hoofdmap van je apparaat, maar hij kan ook onder /media/audio/beltonen/ staan. Als je geen Beltonen-map hebt, kan je er een aanmaken in de hoofdmap van je telefoon.

Bovendien, welke app voor ringtones?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste app voor beltonen hangt af van je individuele behoeften en voorkeuren. Enkele populaire apps voor beltonen zijn echter Ringtone Maker (voor Android) en iToner (voor iOS). En nog een vraag, hoe krijg je een nummer als beltoon? Om een nummer als ringtone te krijgen, moet je een ringtone converter gebruiken. Hiermee kun je een MP3-bestand nemen en omzetten in een ringtone.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe kan je een liedje van Spotify als beltoon gebruiken?

tikken "Instellingen"> "Geluid"> "Beltoon apparaat" > stel de muziek in die je aan je telefoon hebt toegevoegd > "Opslaan". Daarna kunt u genieten van Spotify Music wanneer uw telefoon overgaat. Als u echter meer wilt voor uw beltoon, zoals het knippen van de muziek naar het favoriete onderdeel. Hoe zet je een liedje van YouTube als beltoon? Veelgestelde vragen. How can I make a YouTube song my ringtone on Android? Om een ​​YouTube-nummer als je beltoon op Android te converteren, hoef je alleen maar de link van de YouTube-video te kopiëren. En plak het dan op de website YTmp3.cc om het nummer naar MP3-formaat te converteren.

Hoe kan je je eigen ringtone maken?

Handleiding: ringtone maken op een Android mobiel

  1. Installeer de app MP3 Cutter & Ringtone Maker.
  2. Tik op Cut a Song/Music.
  3. Er wordt een lijst geopend met de muziekbestanden op de mobiel.
  4. Tik op de song die je wilt gebruiken.
  5. Tik op Ok Got it.
Hoe ringtone op iPhone zetten zonder iTunes? Er zijn een aantal manieren waarop u een ringtone op uw iPhone kunt zetten zonder iTunes te gebruiken. Als u een jailbreak-apparaat hebt, kunt u Cydia gebruiken om een ​​aangepaste ringtone op uw apparaat te installeren. Als u geen jailbreak-apparaat hebt, kunt u een aangepaste ringtone maken met behulp van GarageBand of een andere audio-editor.

Waar vind ik de Beltonen?

De ringtones kun je vinden in de instellingen van je telefoon. Ga naar de sectie 'geluid' of 'geluiden' en je zou de optie 'ringtone' of 'ringtoneinstellingen' moeten zien. Daar kun je de standaardringtone wijzigen of een aangepaste ringtone toewijzen aan specifieke contactpersonen.

Door Kristal Krebbs

Vergelijkbare artikelen

Waar staan Meldingsgeluiden Samsung? :: Waar wordt WhatsApp backup opgeslagen Android?
Handige links