Huis > W > Wat Is Pci Express X16?

Wat is PCI Express x16?

PCI Express for Graphics (PEG) specificeert een PCIe-slot voor grafische kaarten met maximaal 16 PCIe-lanes. Een PEG-slot kan maximaal 75 watt leveren, terwijl andere PCIe-slots hooguit 25 watt kunnen leveren. Niet elk PEG-slot is met de maximale 16 PCIe-lanes aangesloten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat kost Photoshop Express?

Het programma is gratis te downloaden. Het kan worden gedownload van de Apple App Store of de Windows Store.

Wat dit betreft, wat is het verschil tussen pci en pci express?

32 bit PCI en PCI-X:

Het verschil tussen de normale 32 bit PCI-sleuf en PCI X is de medium lengte sleuf aan de linkerzijde. Alleen PCI-X heeft dit eindsegment. Bovendien zullen 32 bit PCI-kaarten goed functioneren in een PCI-X sleuf, maar PCI-X kaarten werken niet in een standaard 32 bit PCI-sleuf.
Wat dit betreft, wat voor pci express heb ik? Dus een moderne PCI Express 3.0 grafische kaart werkt ook op een moederbord met een PCI Express x16 2.0-slot. In onderstaand moederbord zitten twee PCI Express x16-sloten. Het is gebruikelijk om de bovenste te pakken voor een grafische kaart en je gebruikt beide met een constructie als AMD Crossfire of Nvidia SLI.

Kan elke videokaart in mijn pc?

Het antwoord op deze vraag hangt af van de specifieke computer in kwestie. In het algemeen hebben de meeste PC's echter een PCI Express slot waarin een videokaart kan worden geplaatst. Er kunnen ook andere soorten slots beschikbaar zijn, zoals AGP of PCI, maar PCI Express is de meest voorkomende.

Door Addia Billings

Vergelijkbare artikelen

Wat is PCL 3? :: Hoe weet ik wat voor grafische kaart ik heb?
Handige links